Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rycyna dziala na przeczyszczen

Dlaczego tak szczupla kobieta jest uważana za piekną ??

Polecane posty

Gość ona ma anoreksję

Gość yard
ch... jeden wie ona wzbudza we mnie odrazę... ble

Gość powinna reklamować
Powinna zostac gwiazdą reklamy gabinetów chirurgii plastycznej

Gość rycyna dziala na przeczyszczen
chodzi mi o to ze jest ona ikoną mody i stylu oraz klasy..jest kimś ..kims kto jest uwielbiany za figure i styl! dlaczego normalne dziewczyny o takiej figurze są nazywane wieszakami a ona nie.. wiele razy złapalalm sie za głowe kiedy te same babeczi na forum uwazaly na postawie zdjec lasek co przysyłalay swoje foty ze są szkieletorami a potem pisaly ze ideal ich urody to bezkham wictoria..przeciez ona tez jest chuda a napewno chudsza od fotek tych lasek co przysylaly foty..na nia niemozna powiedziec szkieletor bo co?? bo gwiazda?cholera dziwny swiat i dziwni ludzie?

Gość piekno
jest w kazdej z nas, trzeba umiecje odkryc i pokazac. znam dziewczyne ktorajest tegawa ale wg mnie jest bardzo ladna. dlaczego? dlatego ze potrafi o siebie dbac, nie wbija się na sile w spodnie biodrowki bo zle w nich wyglada, umie dobrac ubrania, dbac o wyglad i jest wiecznie usmiechnieta a te chude? nie wiem, moze komus sie podobaja mnie nie, sama jestem szczupla

Gość ona ma sliczne nogi
nie dziwie sie ze david na nią leci..jest laska jakich malo!

Gość blebleee
sliczne nogi to fakt ale twarz nie cudo!!

Gość trarara
mi jakoś ona nie wyglada na anoreksje...Nie wiem jaką budowę ma normalnie. Ja wygladam podobnie do niej (figura), ale jakoś nikt nie mówi na mnie szkieletor. Taka mam budowę, bardzo chude ręce, wystające obojczyki, na szczescie mam biust (B) i tyłek, ale ogólnie jestem chuda. A jem tyle, ze czasmi obcy ludzi nie wierzą i pytają, gdzie to miescze. Także wszytsko zależy od budowy, bo np znajoma jest tega, po mamie i nawet ćwiczac i sie głądzac nie bedzie wygladała jak patyk...

Gość blebleee
co jak co ale wiktoria utyla .na tej focie widac ze ma grubsze nogi juz niz zwykle

To jest chodząca operacja plastyczna :) z domieszką anoreksji ;) nie wiem, gdzie wyście przeczytali że to ikona stylu i klasy... :o

Gość ZADBANA KOBIETKA Z NIEJ
A NIE FLAKI

Gość sliczne ma cialko