Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka1981

wypadajace włosy

Polecane posty

Gość Natalka1981

co jest najlepszego na wypadajace włosy? odchudzam sie juz pol roku i schudłam ponad 25 kg, teraz utrzymuje wage ale moje wlosy wypadaja garsciami. Brałam skrzypowite i vitaral i nic nie pomoglo. Co moze pomoc zeby przestały wypadac, teraz to juz leca z 3 miesiace. nie cgce stracic wszytskich,

Gość skorzystaj
z forumowej wyszukiwarki, a wszystkiego i tak nie dasz rady przeczytać.

Gość justin32
polecam Ci naturalne preparaty witamonowe , zobacz odzywka dla dorosłych , likopen , spirulina. W aptekach masz witaminy syntetyczne i wyjalowione zioła www.wiecznezycie.celebs.pl

bierz dalej preparaty ze skrzypem polnym i pokrzywą- polecam \"Silica\". tylko nie przesadzaj-bierz zgodnie z zaleceniami producenta. Proponuję także odżywić cebulki włosowe- polecam odżywke do włosów \"Wax\" kupisz ją w aptece. Lekarze każą ją używać ludziom, którzy mieli lampy.Jest droga- ok. 25zł., ale wydajna...i bardzo dobra.Powodzenia. I mniej stresu, więcej dobrego odżywiania.

Ja polecam witaminy Vitapil specjalnie na włosy, skrzyp to raczej pij, a nie jedz w atbletkach, bo i tak efekt będzie po kilku miesiącach, o ile wogóle! Waxu bie używałam, ale polecam ampułki Radical lub Loxon 5% regeneruje mieszki wlosowe i powoduje szybki porost włosów:>

Gość loxon
stosowany jest w przypadku łysienia androgenowego. nie polecam. szczerze.

Ja nie miałam łysienia androgenowego, a mimo to pani dermatolog z Akademii Medycznrj zapisała mi go, acha i jeszcze Alpicord, czy jakoś tak pozdrawiam:D