Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka1984

po jakim czasie sex z chlopakiem?

Polecane posty

Gość Natalka1984

chodze z chlopakiem juz pol roku i on chce juz ze mna wspolzyc ale ja nie jestem jeszcze gotowa i niewiem co robic. po jakim okresie wy dziewczyny zaczełyscie boje sie ze mnei zostawi jak bede dlaej odmawiac ale ja nie jestem jeszcze gotowa mam 23 lata

Gość MYSLE ZE MOZESZ
po 8 miesiacach i 3 dniach znajomosci uprawiac seks anal dopiero po 12 miesiacach i 28 dniach

ja z moim narzeczonym zaczelam sie kochac po 14 miesiacach , ajestesmy juz ponad 6 lat ze soba :) Nic na siłe. Jak facet jest ok to poczeka :)

Gość Natalka1984
jesli mnie kocha to poczeka

Gość gluś
Czekając na Ciebie (bo może faktycznie jesteś tego warta) bedzie bzykał na boku (na 99%)

no pewno :) nie ma co ulegać, skoro jeszcze nie czujesz się na tyle pewna to poczekaj :)

Gość aniolek =
jesli Ci gosc namawia to bardzo prawdopodobne ze sie przespi z Toba i Cie rzuci!!!!pora na seks przychodzi sama przez sie ja z moim chlopakiem kochalismy sie pierwszy raz po 18 miesiacach bycia razem i sadze ze dobrze ze nie kochalismy sie wczesniej bo po co? seks to powazna sparawa nie warto decyzji o pierwszym razie z chlopakiem podejmowac tak jak decyzji o kupnie jakiejs rzeczy itp Jestsmy razem od 4 lat i bedziemy juz do konca zycia bo bardzo sie kochamy i nie potrafimy bez sibie zyc!!!nie podejmuj tej decyzji pochopnie!!!!

Gość killlll
Po 2,5 roku.

Gość Natalka1984
Oczywiście dodam ze jestem dziewicą pod każdym względem, waginalną, oralna i analną chociaż kakaowa dziupla swędzi mnie coraz bardziej i chyba ona pierwsza zostanie wydana na wypełnienie gęstym ciepłym mleczem

jeśli Cię zostawi, z tego powodu, to znaczy, że mu na Tobie nie zależało, tylko na czym innym.Chcesz chyba dać to temu, który naprawdę Cię kocha.nie przymuszaj się do tego.Jeśli tak naciska, to znaczy, że może Cię nie kochać...To Twoja szansa \"wypróbuj go\"- jesli kocha, to poczeka-stare, ale coś w tym jest- to dobre porzekadło.

Gość Natalka1984
napisz o osbnie nie podszywaj sie pod emnie

Gość boze co za bzdury piszecie
jak kocha to poczeka?????// nie moge takich bzdur sluchac facet ma swoje potrzeby i tyle jest z kobieta pol roku to chyba czas najwyzszy na bzykankogdyby mu tylko na bzykanku zalezalo to by zerwal z toba poi miesiacu poprostu facet ma wikszy temperament i potrzebuje bzykania:P

Gość zwuczajna kobietaaa
mój facet ma stulejke i powiedział, ze zamierza sie zoperować dopiero za dwa mięsiące a juz ze trzy, cztery miechy ze soba jestesmy no i naturalnie ja uzywam sobie na boku ale moze twój facet jak jest bardzo zasadniczy to poczeka

Gość zwuczajna kobietaaa
a poza tym ten temat to prowokacja, bo laska z roku 1984 musi miec 22 lata a nie 23 nawet urodziny zle wyliczyłas :P

Gość _krycha
Też mnie dziwi takie myślenie kocha to poczeka. A ty nie kochasz? Chce ci się czekac? Ja pokochałam mojego faceta od samego początku, pragnęłam go. Musiałam sie męczyc, żeby nie za szybko przyszło co do czego:) Dziś jesteśmy juz prawie rok razem i nadal jest cudownie: w seksie i nie tylko. A pierwszy raz zrobiliśmy to po ok. miesiącu.

Gość nie wierze
kobiety, co wy tu wypisujecie, kim jest dla was facet-\"jak kocha to poczeka\"- jakies kpiny chyba. A jak wam sie chce to nie wazne co by sie chcialo bo my musimy, a jak nam sie nie chce to juz kipescy w lozku i impotencji, troche szacunku i pokory. To co wypisujecie jest nie fair w stosunku do facetów. A ty jak nie jestes jeszcze gotowa to mu powiedz o tym i ze w najblizszym czasie tez nie bedziesz raczej i zobaczysz. Jak bedzie chcial to bedzie cierpliwie czekal a jak nie to pojdzie wpizdu i olac go.

Ja poszłam do łózka z chłopakiem po równo 4 miesiącach.Powiem ci ze jesli tego nie chcesz to nie rób tego bo mozesz załowac,moze to nie ten... Ja czekałam na tego jedynego i sie doczekałam. Dla nas obojga był to pierwszy raz. Naprawde warto poczekac.w sylwestra minie 3 lata od naszego pierwszego razu(a jesli sie zdecydujesz to nie oczekuj ze bedzie zajebiscie,po na poczatku nie jest za specjalnie,ale jak siebi dokładnie poznacie-miodzio

Gość szzczera
To zalezy jak daleko chcesz się posunąć. U mnie penetracja palcem - po 3 dniach, pełny stosunek - po 3 tygodniach. To moje najszybsze kontakty. Żaden z tych facetów nie jest moim aktualnym partnerem.

etam! pierdolenie o szopenie....! sama musisz wyczuć czy Cie kocha i czy jest tego wart! ja z obecna dziewczyna wspołżyłem po 3m-ach znajomości (byłem jej pierwszym) i powiem Ci szczerze że nic by nic się między nami nie zmieniło gdybyśmy \"to\" zrobili np. już po 2 tygodniach. facet ma swoje potrzeby ale też nie jest zwierzęciem (przynajmniej ja :P) i jeśli mu na Tobie i Twoim zdaniu zależy to uwierz że cierpliwie poczeka!ale jak długo.... hm..... wiesz, seks jest ważny w związku! i uwierz że jeśli sie naprawdę kochacie to zbliży Was do siebie! ale decyzje i tak podejmniesz Ty! tylko nie zarzucaj mi jakiejś solidarności plemników :D

Gość BlOnDyNeCzKa1988
po tygodniu w sumie jakos tak wyszlo ze musielismy ze soba spac i doszlo do tego:) jestesmy ze soba1.5 roku i jes dobrze!!

Gość teranika
My spalismy ze soba w dniu w ktorym sie poznalismy..baaardzo trudno bylo nam sie opanowac...teraz jestesmy po slubie pare lat i bardzo sie kochamy.

ja z moja pania tez poszedlem na calosc w pierwsza noc potem chodzilismy 3 lata i slub dziecko, a teraz rozwod nie ma na to sposobu,jak ma byc to bedzie

Gość Jak kocha
to niech czeka az Ty bedziesz gotowa a w tzw miedzyczasie niech dalej wali konia a Ty czochraj jeza :P Ja pie..rdole ale pytania !

Gość MajacaChlopakaDaleko
Mnie i mojego chlopaka dzieli 200 km. On ma 18 lat a ja 17. Znamy sie od 2 lat, a od pol roku jestesmy razem. Pierwsze wspolzycie planujemy na studiach, czyli za 2 lata. ----------------

Gość MajacaChlopakaDaleko
chpdzi oczywiście o penetrację waginalną, analnie zaspokaja mnie od pierwszej randki