Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

Zmieniłam Rigevidon na Harmonet. Dobry wybór?

Polecane posty

Rigevidon ma o,o3 estradiolu i 0,15 lewono czegoś tam Harmonet ma 0,02 estradiolu i 0,075 czegoś tam nie pamietam tej drugiej nazwy :) dobrze zrobiłam? lekarz powiedział ze harmonet jest nowej generacji i że ten rigevidon jest starej generacji, patrzyłam ,że ma tyle samo hormonów jak STEDIRIL 30 a on nie jest polecany i to te same hormony, jak myslicie? moja waga może ulec zmianie?

Rigevidon ma po prostu więcej hormonów ale ja już 2 lata go biorę i czuję się rewelacyjnie jesli dobrze sie czulas to nie trzeba bylo zmieniac bo po zmianie na slabsze mozesz miec teraz rozne plamienia i inne cyrki :D

hmmmm no niby tak,ale zawsze lepiej jest brać mniejszą dawkę hormonów, no nie?jak będę miała jakies cyrki z tym harmonetem to po prostu zmienie z powrotem na rigevidon

no tak ale zauważ, że takie ciągłe zmiany są duzo gorsze niż branie jednych cały czas może Ci się wszystko poprzestawiać w organiźmie a ta róznica w ilości hormonów nie jest znowu tak wielka ;) poza tym ja np musze brać takie bo mam zaburzenia hormonalne i te z małą ilośćia nic by mi nie pomogły :D ale oczywiscie życze aby nic się nie dzialo :D

przy Rigevidonie wszystko było w porządku tylko waga poszła w górę i powiedzialam to lekarzowi (rigevidon biorę od 1,5roku) i lekarz zalecil zmienic na te nowszej generacji bo mają mnij hormonów, ja biorę tabletki tylko ze względu antykoncepcji, niczego więcej nie leczą mi tym schorzeń żadnych jestem tylko ciekawa czy mogę np źle się czuc po nich, no w sumie to mniejsza dawka hormonów to nie powinno nic takiego być,jak myślisz?

proszę dziewczyny piszcie czy dobrze zrobiłam :( bo teraz to już sama nie wiem :( nie chcę żadnych plamień a najbardziej boję się tego,że jak zdarzy się,że po zmianie tabsów ( po 1 opak harmonetu) nie dostanę miesiączki to wpadnę w szał bo będę się bała że to ciąża :(