Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SE k510i

fragment mp3 jako dzwonek-proszę o pomoc

Polecane posty

Gość SE k510i

Mam pytanie, w jakim programie mogłabym sobie zrobić dzwonek mp3? Ściągnęłam rzeźnika, ale czas darmowego korzystania się skończył. Mam inny program, audacity, ale co z tego, że zaznaczyłam fragment, kliknęłam na nagraj, jak nie zapisuje to mi się nigdzie. Dlatego chciałabym aby ktoś polecił mi jakiś inny program, chyba że wyjaśni, o co chodzi w tym. Z góry dzieki:-)

Gość SE k510i
próbowalam i tak, ale jest napisane, że brakuje mi kodeka lame mp3, rozumiem, że mam go ściągnąc, pewnie z google, ale gdzie zapisać? I nie wiem czemu już 4 razy ostatnio, właśnie jak w tym programie otwieram mp3 by próbować zrobić ten dzwonek, komputer się restartował i pojawiał się komunikat : system odzyskał sprawność dzialania po poważnym błędzie. Czy coś z tym audacity nie tak?

Gość SE k510i
dzięki wielkie, ściągnę inna wersję tego programu i lame. Mam nadzieję że już będzie oki. Pzdr. Chociaż wymyśliłam że mogę też zapisywać jako wave a potem przerobic na mp3 (ale ynteligenta jestem;-) ) tyle że po co se roboty robic więcej. Próbuję...

Gość starszawy
SE k510i--> bardzo inteligentna i ...sprytna! Bardzo Cię ludzie pewnie lubią...

Gość SE k510i
No i wszystko git, dzięki za rady:-) starszawy-->popytam tych ludzi...