Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

zmieniłam rigevidon na harmonet. dobry wybór

Polecane posty

brałam 1,5roku rigevidon ale zmienialm na harmonet bo on ma mniej hormonów, za parę dni wezme 1 tab harmonetu, jestem ciekawa czego moge sie spodziewać trochę się boję czy wszystko bedzie ok

Gość a po co zakładasz
znowu ten sam temat idiotko ?? :O :O :O :O odp: ZŁY WYBÓR !!!!!!!!!!! PO HARMONECIE WYPADNĄ CI WSZYSTKIE ZĘBY ORAZ LEWE OKO !!!!!!!!!!!

Gość a po co zakładasz
ej bo się powtarzasz jak katarynka jeden temat nie wystarczy ?? poza tym kazdy reaguje inaczej na te same tabletki wiec sensownej i konkretnej odpowiedzi i tak nie otrzymasz

Gość no wlasnie dokladnie
tto ze komus harmonet sluzy nie znaczy ze bedzie sluzyl i tobie a twoj gin najzwyczajniej cie naciagnal bo pewnie ma podpisana umowe z firma produkujaca harmonet i dlatego cie przekabacil a ty sie dalas nabrac 🖐️ i na pewno nie zrobil tego dla twojego zdrowia ze niby mniej hormonow bla bla bla bo nawet te z mniejsza iloscia hormonow szkodza tak samo 🖐️ naiwna jestes :classic_cool:

Gość hahhahhha ale naiwniara
z ciebie :P zamiast 7 zl bedziesz bulic ponad 30 zl i jeszcze uewierzylas ze to dla twojego dobra pan doktor ci zmienil ?? hahahahhaha :O :O :O dobre dobre

Gość ja stosowalam
ja stosowalam harmonet. Wszystko bylo ok. Poza tym ze moje libido podupadlo a razem z tym ochota na seks. Teraz stosuje yasminki i jest ok. Ale jak ktos napisal kazdy inaczej reaguje.

ej no weźcie bo teraz to sie juz boję zmienic :( fakt faktem, mam jeszcze 10 opakowań rigevidonu,czyli na długo, to jak radzicie, nie zmieniac i nie kombinować nic? może w sumie i tak bo jeśli zmienię i zaczna mi się plamienia i znowu wszytsko mi się poprzestawia,,,,,,,,, ale uważacie że ta dawka hormonów w rigevidonie jest duża? ja się czuję bardzo dobrze po rigevidonie, kiedyś na początku brałam cilest ale źle się czułam po nim, zmieniłam na rigevidon i wszytsko było ok, to co? radzicie nie kombinować? aha dodam ze to ja sama wyszłam z tym pomysłem by zmienic tabsy a nie lekarz!!!! owiedzialam mu ze chcialam jakies nowoczesniejsze z mniejszą dawką hormonów

Gość sprytna i niewymowna
NIE ZMIENIAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIESZ SIĘ, ŻE ŻADNYCH SKUTKÓW UBOCZNYCH NIE MASZ A NIE KOMBINUJ Z HARMONETEM ZWŁASZCZA, ŻE PO CILEŚCIE ŹLE SIĘ CZUŁAŚ A HARMONET MA CHYBA IDENTO SKŁAD WIĘC NA 100 % BĘDZIESZ SIĘ CZUŁA ŹLE

Gość sylwiaty
ja zmienilam i czulam ze odzylam :) 2 lata temu bralam rigevidon, czulam sie po nim okropnie :( bole nog, glowy, ogolne rozkojarzenie po zmianie na harmonet czulam sie lzeszja od tych wszystkich hormonow :) bole odeszly jak reka odjal ale za to jak przestalam je brac to przytylam prawie 15 kg w niecale 2 miesiace....