Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziaczka

Panowie jak to jest???

Polecane posty

Gość buziaczka

To pytanie do facetów, którzy mają siostry. Czy Wasze siostry brzydzą Was jako kobiety? Czy świadomość, że mają narządy jak inne kobiety, okresy i te inne kobiece sprawy, że sypiają z facetami jakoś Was obrzydza czy wręcz przeciwnie( ze są to Wasze siostry to brzydzą Was mniej niż inne babki).

buahaha obrzydzenie to pewnie w ogole nie przechodzi do kobiet :D:D:D ach te nasze mondre kafeterianki :classic_cool:

Gość priva
O Boże faceci...przecież sa takie sprawy kobiece, które mogą obrzydzać, ale jeśli dotyczą one bliskiej sercu kobiety to wiadomo że brzydza one mniej.

Gość buziaczka
Nie wiem czemu pytanie Was tak dziwi, jak widac dla mnie jest ważne. Będąc siostrą swojego brata wolałabym być dla mniego njapiękniejsza i najmniej obrzydliwa...Będąc jednak dziewczyną swojego faceta wolałabym aby jego siostra była dla niego "brzydząca" jako kobieta, a nie żeby nie brzydziła go tak samo jak ja...

Gość buziaczka
Przez to Wasze proste męskie myślenie nie mogę się niczego dowiedzieć:/

Gość buziaczka
ksiondz stefan pierwsza odp na temat:)

Gość buziaczka
Ty mnie Myrevin też powalasz na kolana...w sensie nie mniej negatywnym. Pytanie było jak każde inne, skoro nie możesz odp tylko pisać jak bardzo jestem dziwaczna to nie pisz wogóle!

dzieciatko, chlopaka to bedziesz miala jak chociaz 15 lat skonczysz i pewne oczywiste fakty [Twoje pytanie] bedziesz mogla sama sobie wytlumaczyc :O

Gość buziaczka
15 lat skończyłam już parenaście lat temu, mam narzeczonego a nie chłopaka. Mój facet uważa, że dla każdego faceta jego kobieta, siostra i matka są jedynymi niebrzydzącymi kobietami na świecie, wszystkie inne są be.

Gość buziaczka
---> Myrevin napisałam że go nie brzydzę!Ale siostra też nie.

nie mogę przestac sie śmiać a co go tak konkretnie obrzydza? ciagle czekam na odpowiedź. i czy kobiety w jego rodzinie sa robione z innych materiałów, niż cała restza swiata , ze sa niebrzydzące? aha , jeszcze jedno , całujecie się?Bo o seks to nawet nie pytam....

dziwnego masz narzeczonego, moze krypto gej? mnie nie brzydza fajne kobiety ;) to nie jest smieszne, to jest zalosne

Gość buziaczka
Myślę, że każda kobieta dla swojego mężczyzny chce być jedyną nieobrzydliwą i wolałaby aby inne go brzydziły. ----->dópa jasió roweżysta oczywiście nie masz co pytać o sex, bo przeciez kobiety przed 30stką nie mają do tego najmniejszego prawa.

z glupoty nie powinno sie smiac :classic_cool: Ty sie przyznaj, ze nazywasz sie Waldemar, masz narzeczonego Mariana, a chcesz sie upewnic, ze On nie lubi kobiet :O

Gość buziaczka
I bardzo lubię facetów ,którzy mają szerokie horyzonty myślowe, z którymi można porozmawiać na każdy temt. Jak widać...tutaj takich stanowczo brakuje.

A jak to sobie wyobrażasz że żona niby ma być jedyną \"nieobrzydliwą\" ? :D Żone i teściową można zmienić, matki i siostry nie zmienisz. Jak ktoś się wychował wspólnie i żadna patologia na dekiel mu nie siadła to nie widzę możliwości aby facetowi obrzydzić inne kobiety. Trochę nie tą miarkę stosujesz... :(

Gość buziaczka
Chciałabym aby nie brzydził go tylko mój okres i moje krocze.

ja niestety nie potrafie za bardzo wzniesc sie na wyzyny, po ktorych kraza Twoje mysli, z ktorych rodza sie takie wlasnie pytania. wybaczysz mi?

Gość bvcert
jak mozna sie brzydzić sioostrą?Siostry sa aseksualne i sie nie zwraca na nie uwagi

Gość buziaczka
No właśnie jeśli są aseksualne to w porządku.

ale co to za horyzonty szerokie? Wytłumacz mi , ale prosto , jak krowie na rowie- co go tak konkretnie brzydzi w obcych osobach? Reki im nie poda?Czy myśl o tym , ze owuluja , menstruuja itp. powoduje , ze nie moze na nie patrzec bez obrzydzenia?

Gość bvcert
jak to w porządku?Przeciez to oczywiste..