Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

czemu ja nie wyjechalam na studia do innego miasta!!!!jaka ja bylam glupia!!!

Polecane posty

cholera, jaka ja bylam glupia!!!!!!!!!!!moglam wyjechac na studia do innego miasta, rodzice by mi placili za mieszkanie, a nie zrobilam tego:( teraz siedze 21 rok w tym samym miejscu i gnije.nie moge sie dogadac z rodzicami i babcia z ktorymi mieszkam, traktuja mnie jak 5latka, kontroluja, dra sie ze supki nie zjadlam, itp.kolezanki powyjedzadzly i ciagle imprazuja, spotykaja sie z facetami w swoich mieszkaniach i nie musza sie ukraywac, maja gdzie seks uprawiac i nikt im nie kaze raczek myc i jesc zupki i zakladac czapki!!!!!!!!jaka ja bylam glupia.boze, az mi zal siebie!!! taka przestroga dla tych co sie zastanaiwaja czy nie zostawac w swoim miescie na studia-NIE NIE NIE NIE!!!

nie poszłam na studia do innego miasta, mam ciszę, spokój, zawsze obiadek, czas dla znajomych, chłopaka i też mi nikt nie mówi co mam robić :)

Gość baba111999
to przenies sie do innego miasta- to jest mozliwe. Zobacz z jakimi uczleniami towja uczelnia ma podpisane umowy. Moze np. na uzupełniajace gdzies wyjechac. Rodzicom powiedz, ze tamta uczlenia jest lepsza, albo ze sa lepsze perspektywy

Gość ashaaa
a gdzie mieszkasz? bo ja bym np. z Krakowa czy Warszawy nie wyjeżdżała na studia do jakiegoś zadupia tylko dlatego żeby się z domu wyrwać?