Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulkaaaaa

SCHUDNĄĆ CHCE.....BŁONNIK ???

Polecane posty

Gość agulkaaaaa

Brałyście go? Mam 167 i waże 61kg.Chciałabym troche schudnąć.Pomoże mi to? A jakiej firmy jest najlepszy i ile go brać-napiszcie.

Gość agulkaaaaa
piszcie

Gość agulkaaaaa
noooo

Gość błonnik
znajdziesz moja droga w produktach z tzw "zdrowej żywości". owszem pomaga schudnąć, bo przyspiesza przemianę materii. polecam jeszcze ćwiczonka - ja się aż wysiliłam na hula-hop, kręce dzień w dzień po 20 min non top i przez 3 m-ce straciłam 2 cm w obwodzie:) ach i ćwicze nózki co dzień przez 8 min z ABS'u gdzies kiedyś tu ktoś zamieścił link z którego możnabyło pobrac filmik instruktazowy, polecam i powodzenia :)

Gość agulkaaaaa
dzieki,a Ty błonnika używasz?

Gość błonnik
na zdrowie :) pochłaniam jak najwięcej ze zdrowej żywości :) czyli tak, uzywam błonnika.

Gość agulkaaaaa
aha:)no ja mam zamiar zrobić zakup w tabletkach i nie wiem czy on daje efekty i w jakich ilosciach sie go bierze

Ja brałam Sanogel. Nie jest preparatem typowo odchudzającym ale pomaga oczyścić organizm, w każdym razie ja czuję się po nim super. Zamawiałam w sklepie suplementy.pl. nie powoduje skutków ubocznych, zapewnia oczyszczenie organizmu bez uszkodzenia śluzówki jelitowej i mikroflory, reguluje drożność jelit. Stosowałam go 2 razy dziennie.