Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wtorkowa23

Dasz się sprawdzić się w seksie-będziemy się dalej spotykać..

Polecane posty

Gość Wtorkowa23

Nie dasz-do widzenia... Kobiety, zgadzacie się na takie warunki facetów?

Gość idiotyczny topik
durna baba

Gość Wtorkowa23
ale kja lubie obciagac ?Mam z tego zrezygnować?

Gość Wtorkowa23
xa-> pogięło w jakim sensie?

no jak można zgadzać się na takie warunki ? :O Za kogo sie w ogóle taki facet uwaza, ze takie debilne warunki stawia ? :O

Gość Ajanato
Stawianie jakichkolwiek warunkow, proba szantazu sa zapowiedzia tego,ze moze byc tylko gorzej. Odpuscic sobie

Gość Kokotka
Normalny facet, innego nie znajdziesz

Gość Pompejusz
jeśli poruszasz sie w patologicznym bagnie

Gość poszłaś...
a jak on się nie sprawdzi :O to mam niby dalej się spotykać:O

Gość kaska to ty
ale pomimo tego nie gadajcie seks to wazna sfera, jesli tu wam nie wychodzi to raczej nie wyjdzie

Gość Pompejusz
Ale wyjsc moze jedynie wtedy gdy dwie strony chca tego samego

Gość Wtorkowa
Pompejusz, zwrociles uwage na wazna kwestie... Czas po pieciu spotkaniach to nie jest dla mnie moment,by isc z kimkolwiek do lozka, czuje, ze wywieranie takiej presji-sprawdzamy albo sie rozchodzimy, jest po prostu nie fair wobec mlodej dziewczyny.. Z drugiej strony zas boje sie, ze oprocz mnie nikt tak nie mysli i takie "testy" weszly juz ludziom w krew.

Gość Pompejusz
Widzisz najgorsze jes to jak człowiek zaczyna wierzyc w coś czego tak naprawdę nie miał okazji zaobserwowac, a kieruje się jedynie przesłankami.Ja Cię rozumiem, bo znam osoby które także tkwią w podobnych sytuacjach z tego właśnie względu,iż wydaje im się ,że tak musi byc.Nie znały innych osób, brak im punktu odniesienia.Najgorsze jest to,że to jakby już się ciągnie za tymi ludzmi, wciąz zsyłając im podobne sytuacje.

Gość Wenke
też jestem ciekawa wypowiedzcie się!!

Gość Pompejusz
Poza tym , trzeba jeszcze wyjaśnic pewna rzecz.Rozumiem,ze to zapytanie miało by pasc na samym początku znajomosci tak?

Gość Wtorkowa
To bardzo fajny człowiek i chętnie spotykalabym sie z nim dalej, ale zabil mnie swoja propozycja,stwierdzajac, ze jednoczesnie powinna to uznac za komplement. I juz nawet to,ze zadeklarowal,ze moze na mnie "poczekac"nie osladza mi niczego.

Gość Wtorkowa
5 spotkan w przeciagu miesiaca to raczej poczatkowa faza znajomosci. Czy sie myle?

Gość Pompejusz
Zgadza się , troche wcześnie, tymbardziej,że normalny facet nie wypłynie z taką propozycją , takie rzeczy same wypływają z czasem.Zapewne pojawią się zaraz wpisy ,ze skoro przeprosił, to chciał Cię sprawdzic, ale potwierdziło się to o czym pisałem wczesniej, a mianowicie mówiac Tobie o tym,ze to powinien byc zaszczyt dał wyraz swojemu zmieszaniu i nie wiedzial jak z tego wybrnac.

Wiecie co, do pruderyjnych nie naleze, ale nie lubie jak ktos mi stawia warunki, kiedys poszlam na randke, a facet od razu mi wystrzelil z grubej rury: \"To, co, dzisiaj spisz u mnie?\", ja na to: \"Ze co, przepraszam?\", a on: \"Jesli mamy sie spotykac to jako chlopak i dziewczyna, a chlopak i dziewczyna sypiaja ze soba. Ja kolezanki nie potrzebuje\". Powiem Wam, ze to mnie nawet rozsmieszylo, nie przypuszczalam, ze istnieja tacy idioci :D Smialam sie cala droge powrotna do domu.

Gość Wtorkowa
Nie, nie przeprosił, Pompejuszu. To raczej ja w jego mniemaniu mialabym go przeprosic, za tak "emocjonalna" reakcje na jego propozycje.

Gość Wtorkowa
Enamorada, racja... tylko co sie porobiło z tymi facetami?

Gość Pompejusz
Napiszę Tobie tak: Moja indyuwidualna ocena sytuacji nie może Tobie czegokolwiek sugerowac, na pewno zrobisz to co uwazasz za stosowne.Z mojej strony mogę tylko zapewnic Cie,ze sa faceci z innym podejsciem do zwiazku, wiec warto sie wciaz rozgladac i szukac tej pasujacej drugiej czesci i pozostaje mi tylko Tobie tego zyczyc;)

Nie przejmuj sie, tylko czesc facetow to takie matoly, na szczescie daja sie szybko poznac, szkoda tracic na nich czas :D

Gość Pompejusz
Troche siadła gramatyka,ale mam nadzieję,że uchwyciłaś sens:)

Gość Wtorkowa
Hmm...macie racje, nie warto byłoby złamac wlasne zasady tylko po to, by na przyklad miec z kim spedzić milo wolny czas.

Gość Wtorkowa
Pompejusz, tak, zrozumiałam Twoja mysl. Dziękuję. Enamorada, dzięki także!

Gość tyk
eee..lichy finał!!