Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_czarna_22

on czatuje

Polecane posty

Gość Mała_czarna_22

Hej Mam problem z facetem, a raczej z jego "nałogiem", jeśli można to tak nazwać...Jakiś czas temu zorientowałam się że często bywa na czatach i forach erotycznych(praktycznie zawsze jakjest sam w domu) Wiem na 100%,że z nikim się nie umawia,raczej są to rozmowy z przypadkowymi dziewczynami, ogladanie kamerek,często też prosi o zdjęcia. Rozmawiałam z nim o tym wielokrotnie. Probowałam być na niego wściekła, tłumaczyć, że mnie to rani, że często takie rozmowy na czatach przeradzają się w coś więcej, ale widać nie skutkuje. Dalej (mimo, że stara się zacierać ślady) jest tak samo. Wiem, że mnie kocha.. ale dlaczego mi to robi? Co zrobić, żeby wkońcu chociaż postarał się opamiętać? Poradźcie mi proszę Może spróbować zaatakować go jego własną bronią?Może zrozumie przynajmniej co czuję..

Gość bo to masturbator

Gość Mała_czarna_22
proszę o poważne komentarze

Gość konaaa
moze serio to masturbant, to, ze cie kocha nie oznacza, ze nie moglas mu sie erotycznie znudzic.Sama mialam taki okres, ze kazde wolne 5 mintu spedzalam na forach erotycznych. To nic innego jak szukanie wrazen. Podgladanie kamerek proszenie o zdjecia, to standard na czatach. I jeszcze jedno 90& facetow tam wpadajacych to masturbanci.

Gość Mała_czarna_22
ok, nawet jeśli to robi..to co mam zrobić żeby przestał!l albo przynajmniej się postarał..

Gość ta adrenalina
i testosteron to go tak kręci normalnie tak mu sie nie pdnosi:(

Gość jak ta lala
moj byly facet tez czesto szukal rozrywki na czatach. Raz przylapalam go jak masturbowal sie przy jakiejs blond laseczce wiginajacej sie do kamerki.. Powiedzialam mu wprost że nie bede czegos takiego tolerowac.. Oczywiscie przepraszal.. ale nie skonczyl z tym. Ten typ tak ma.. wystarczy że obejrza jakas skapo ubrana (albo nei ubrana:D) foczka, porusza wyobraznie i sa gotowi.. Poza tym nie potrafi im sie podobac jedna kobieta! A tobie radze szczerze z nim porozmawiac, bo osobiscie znam sporo osob, ktore na takich czatach poznaly kogos, a tez byly ponoc w szczesliwych zwiazkach

Gość DIABLICA79
ZGADZAM SIE Z JAK TA LALA

Gość DIABLICA79
Mała_czarna_22 WSPółCZUJE CI ZE PRZERABIASZ TEN TEMAT DOSNALE CIE ROZUMIE MUSSZ JEDNAK PRZERWAC TO ..... TO NAWET GROZI RZPADEM WASZEGO ZWIAZKU ZAWSZE SIE MOWI ZE TO TYLKO WRTUALNE (DO CZASU) ZAGRAJ JEGO BRONIą

Gość pytam
A JAKIE MASZ BMI?