Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojęSię

Kto mnie wesprze na duchu?

Polecane posty

Gość bojęSię
dobra, idę do łóżka, jeszcze sie trochę postresować, a jutro :( :( :( napiszę co i jak 👄

wiem co czujesz, wiele razy przez to przechodziłam. nie martw się !!!!! wszystko będzie dobrze, skoro się zabezpieczyliście:) napisz jutro co i jak.

jakoś naszły mnie teraz takie refleksjie..... patrzcie jakie to jest dziwne! ja zapewne jak większosc z Was przezywał już ten stres związany z nieplanowaną ciązą... to zarzekanie się ze nigdy więcej i w ogóle... (pobożnośc i takie tam) ale jak przychodzi co do czego (okres- brak ciązy) człowiek nagle zapomina o wszystkim i jazda na całego! :D matko... jaką siła drzemie w seksie w całym tym wszystkim że człowiek nie potrafi sobie tego odmówic :P wiedząc nawet jakie to niesie (moze nieśc) ze sobą konsekwencje...

Gość bojęSie
:D witam wszystkich :) Wstałam dzisiaj o 6.30 podreptałam po cichutku do łazienki, zrobiłam ten test wkońcu i ... jedna kreseczka :) całą noc o tym myślałam, i pocieszałam sie, przywołując Wasze słowa! Naprawe mi pomogliście 👄 tak bardzo Wam dziękuję :) Będę wieczorem, bo teraz uciekam do pracy :) mam nadzieje,że będziecie :) Ale stokrotne dzięki moi kochani :)

No to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie bardzo!!!! Super!!!! No,wiedzialam,ze bedzie dobrze!!! No to mozemy rabnac po setce na szczescie!!!! 🌻

Gość bojęSi ę
bibik81--> możemy nawet po dwie rąbnąć :D Taka ulgę przeżyłam. Z jednej strony nie chciałam na to patrzeć, a z drugiej nie mogłam przestać :) I tak mnie czeka gin :) bo cos to dziwne że tak mi się spóźnia okres :( Dziękuję jeszcze raz za słowa pocieszenia i za kciuki 👄 👄👄👄