Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Pomocy !!!! Moi koledzy stwierdzili ze moja dziewczyna jest brzydka .

Polecane posty

Gość jak to zrobic

Zaczalem sie jej przygladac i za ladna moze nie jest ale brzydka tez nie . ale bede musial sie z nia chyba rozstac bo nie moge byc z dziewczyna z ktorej smieja sie koledzy , to godzi wtedy w moj honor . Jak zapytalem sie najlepszego kolegi co o tym mysli to mi odpowiedzial takim kawalem : "co ma wspolnego brzydka dziewczyna z motorynka? -na jednym i drugim sie fajnie jezdzi ale wstyd pokazac przed kolegami." Dzieki niemu zrozumialem jak musze postapic , nie wiem jak i co jej powiedziec , najlepiej to chcialbym zebyscie mi powiedzieli jak sie zachowywac zeby to ona sama ze mna zerwala a jak nie to co jej napisac w sms zrywajacym zeby nie cierpiala .

Gość huehuehuehuehue
hehehehe :D

Mam nadzieję, że kolezanki Twojej dziewczyny, odradzają jej znajomość z takim debilem:D

Gość konaaa
wiesz co cipa jestes, facet bez jaj i wlasnego zdania, oddasz jej przysluge zrywajac z nia zreszta jak tego nie zrobisz ona po pewnym czasie sie zorietuj i kupnie cie z bezjajasta dupe takie ejst moje zdanie

Napisz jej,że jesteś debilem niewartym zainteresowania i meską świnią pozbawiona uczuć:D

Gość jestes bardzo głupi
juz znam takie historie:/zerwiesz z nia ze względu na kolegów mimo ze ona sie tobie podoba:/ zalosne zobaczysz ja niedlugo zadbaną i atrakcyjną ale z innym facetem i pozałujesz! a czego jej brakuje?? jest za gruba nie maluje sie/? ma krosty brzydka fryzure beznadziejne wlosy czy po prostu jest nieatrakcyjna??

Gość jak to zrobic
Nie jestem pozbawiony uczuc , chce z nia przeciez zerwac delikatnie .

Gość huehuehuehuehue
przeciez to nudzący się przed komputerem dzieciak, który wymyśla niezgrabne prowokacje :)

Gość jak to zrobic
Nie wiem czego jej brakuje , mi sie nawet podoba ale musze z nia zerwac bo przez nia koledzy sie ze mnie smieja .

Gość tylko...
nie zapomnij ,że koledzy z Toba nie będą mieszkać kiedys tam [chyba że], a poza tym zobaczysz z jakimi oni za chwilę pasztetami będą sie prowadzać . A może są zazdrośni? Ehhh...szkoda pisania

Gość jak to zrobic
Wy nie rozumiecie tego , z kolegami znam sie od dziecka i zalezy mi na ich opinii a dziewczyne zawsze moge znalezc sobie przeciez inna .

Pierw zerwij delikatnie z siebie ubranie i wybiegnij równie delikatnie na ulice,powiadamiając przechodniów,żes jest DEBIL!!!!;):D

Gość jestes bardzo głupi
jestesidiota zafunduj jej ladny ciuch wyup bon w jakims salonie piekności mow jej jak ci zalezy zeby była atrakcyjana czemu chcesz zerwac!! haha zreszta wam potrzebne sa odpicowane lale a nie ladne dziewczyny ech nie wiem czy jestes jej wart a co z ciebie to jest przystojniak??

Gość tylko...
nie, nie Pamiętaj najwazniejszejet to, co powiedzą koledzy ;-)

Gość ale z ciebie kut...s
chcesz z nią zerwać bo twoi koledzy stwierdzili że jest brzydka, a ty napewno jesteś głupim pustakiem!!

Gość monyka1
teraz cos ci powiem... jestes taki naiwniaczek , ze az boli , mieczak bez wlasnego zdania jakich malo. Ty nic nie kapujesz. Zobaczysz jak kumple znajda sobie dziewczyny to kopna cie w dupe . Widza , ze masz dziewczyne i pewnie ci zazdroszcza , ze sami nie maja lub chca Cie miec na zawolanie , a dziewczyna to tylko przeszkadza. Wiecp pokaz im , ze masz w d* co oni o niej mowia . Tak wogole ile masz lat?

Gość tylko...
zapytaj jeszcze pabią w szkole i księdza-- ten będzie wiedział najlepiej co zrobić

Spytaj sie kolegow co o tobie sadza. Pewnie maja cie za buraka z duzym mniemaniem o sobie. Zal mi ciebie bo jestes delikatnie piszac smieciem.

Gość takatam_
a mnie sie wydaje ze ona powinna sie tobie podobac a nie kolegom, a moze to oni beda teraz dla ciebie wybierac dziewczyne ? :)

Gość niezłe
Ech, dobrzy ludzie szkoda naszych nerwów na takie bzdury :)

Gość tylko...
to dobre jest Tego było mi potrzeba na dzisiejszy wieczór ;-)

Gość Dsw
LUDZIE, o co wam chodzi? Jak sie jemu dziewczyna nie podoba, to niech ją zostawi. Widzicie w tym cos dziwnego? Wy byscie byly z kims, kto wam sie nie podoba?

Gość tylko...
Dsw==> A Ty jeszcze większy tępak. Przecież napisał ,że nawet mu się podoba

własnie ze jestes pozbawoiny uczyć! kochasz ja czy nie? zostawisz ja bo... kolegów zdanie jest wazniejsze niż ona??????zastanów się co piszesz człowieku!ludzie nie sa ze soba by tylko sie pokazywać razem i zbierac oklaski od kolegow jaka to dziewczyna jest fajna a jaka nie! chodzisz do podstawówki? bo mnie sie wydaje ze jeszcze dziecko jestes:-(

Gość takatam_
ale ona sie jemu podoba tylko jego kolegom sie nie podoba :) i to jest jego problem :) chyba przegrales zycie :(

Gość jak to zrobic
Koledzy maja dziewczyny , ale to nam wcale nie przeszkadza sie spotykac , z nimi widze sie codziennie wiec tak sie nie stanie . Jak tez mam zdanie o ich dziewczynach , gdy jeden zobaczyl ze dziewczyna kolegi calowala sie z innym to mu doniosl i wtedy ten ja rzucil i z innym kolega sprali tamtego , to byla sprawa honoru . Oni chca po prostu dla mnie dobrze , powiedzieli ze jak bede mial brzydka zone to potem urodza sie nam brzydkie dzieci , to ma przeciez sens co mowia no nie ?

Może zwiąż się z kolegą? Najlepiej z takim lubianym i podziwianym - będziecie się spotykać w tym samym gronie :D

Gość tylko...
Tak urodza się potworki hihihi. Napisz jeszcze co mówia koledzy