Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Pomocy !!!! Moi koledzy stwierdzili ze moja dziewczyna jest brzydka .

Polecane posty

Gość frufru
pal sześć że to prowokacja ale zabawna :) powiedz szczerze czemu słuchasz kolegów a nie słuchasz siebie?... jak widzisz zdanie kolegów zmienia się dość często i diamteralnie - najpierw ze ma być dziewicą (swoją drogą co to znaczy że Twoja BYŁA dziewicą - ruchnąłeś i chcesz teraz spławić bo się kolegom nie podoba??), a teraz ma byc tylko ładna. za jakiś czas powiedzą że ma byc tylko z dużymi cyckami, a za jakiś czas że tylko bogata. to może poczekaj ze związkami aż Twoim kolegom wyrobi sie opinia ostateczna, będziesz miał łatwiej, mniej SMSów zrywających do opracowywania (kto zrywa przez SMSy?...) poza tym - nie napiszesz dziewczynie tego co myslisz, bo nie chcesz byc chamski. rozumiem wiec ze sam widzisz ze to co myslisz JEST chamskie. wiec czemu sie wstydzisz swojego chamskiego myslenia, skoro przy tym uwazasz je za słuszne? i jeszcze poza tym - dlaczego w ogóle się z nią związałeś? ot tak sobie? czy cos do niej poczułes?

Gość patrolbot
jak ją kochasz to znią nie zrywaj bo koledzy co mają do tego koledzy każdy ma swój gust i co to ich obchodzi taż nie raz mi się tak zdaży że ktoś tak powie ale nie słuchan ich jak z nią zerwiesz jesteś ciotą

Gość zrób tak
zdejmij spodnie i wsadź jej do ****

Gość mauri86
Zal mi tej dziewczyny....pamietaj,nie ma brzydkich kobiet,kazda na swoj sposob jest piekna.Kuzwa a Twoi guru to moze piekni sa,kopnelabym takich w dupe,to z nimi zwiazesz swoje zycie...poczekaj,az oni poznaja swoje przyszle laski czy wtedy beda mieli czas dla Ciebie,a co do Twojej dziewczyny...podpowiedz jej tylko ze np.taka i taka fryzurka by jej pasowala,zaproponuj zeby mogla uzywac maskary do oczu,bo jej oczy sa piekne ale moglyby byc jeszcze piekniejsze :) rob wszystko subtelnie,jak Ty bys sie poczul jakby laska z Toba zerwala z powodu malego fiutka???

Gość majeczka_30
O matko..to jakiś 15-latek pisze...tragedia!! Zerwij z nią bo inaczej bedzie miała chłopaka IDIOTE!!

koledzy sa dla ciebie wazniejsi niz kobieta? ile ty masz lat? ona ma byc na pokaz czy zeby cie wspierac? brak mi slow... jestes zwyklym skur*ielem!!! Zobaczysz ze kiedys tego pozalujesz jak zerwiesz z nia... Idz za glosem serca, a nie kolegow dzieciaku

zerwij z nią i powiedz czemu to robisz " zrywam z tobą bo moi koledzy uwazają ze jestes brzydka a ja nie chce zeby sie smiali ze mnie bo wole jak wysmiewaja mnie inni " kurde chlopak ogarnij sie! ty tez moze nie jestes najprzystojniejszy a ona z toba jest...masz racje zerwij z dziewczyną a zadawaj sie z kumplami co cie za paczke fajek wydadzą i kopa zasadzą przy najblizszej okazji...

Gość dnanas
powiedz, że masz nawalone w bani, działasz pod presją kumpli i ogólnie to chooj z ciebie, a nie facet, ale musisz z nią skończyć, bo jest brzydka. z drugiej strony dobrze robisz, nie krzywdz jej, lepiej poruchaj kumpli w oczko, skoro dla ciebie związek to tylko 'pokazanie się' i jak widać 'dobra jazda' skoro ruszyło cie porównanie kobiety do motorynki. poza tym, nie ma miłości- nie ma związku. wiec o czy tu mówić, nie kochasz jej, to spadaj

Gość ale z ciebie ci..a
noi co przecierz nie ich zdanie się liczy tylko twoje pieprz kolegów

Gość demii
cham prostak i swinia z ciebie...tak sie nie robi...jaki z ciebie idiota..no tak jest sie z kims dla jego wygladu gratruluje podejscia...gratuluje....i wspolczuje jej ze w ogole z toba chciala byc...

Gość podniecacie sie topikiem
sprzed 4 lat ale inteligentni...

Gość stary temat aktualny nadal
mnie też facet zostawił, ponieważ jak mu klapy spadły to zaczął zauważać, że nie mam długich nóg jak modelka, mam za okrągłą pupę a on woli taki całkiem bez ciała (jak nazwał sportowy tyłek) i mam krzywą jedynkę (ząb)

Gość klapeek
wiecie może to głupie nie wiem czy to prowokacja czy nie ale ja byłam w takiej sytuacji jak twoja dziewczyna. koledzy mojego byłego palanta śmiali się ze mnie i uważali za brzydką w dodatku on opowiadał swoim kumplom o naszych sprawach intymnych ze szczegółami a potem się śmiali przy mnie a ja głupia nie wiedziałam z czego dopiero jego dobry kumpel mi o wszystkim powiedział że się ze mnie śmieje za plecami że na mnie takie rzeczy opowiada że jestem pasztetem coś strasznego to było największe upokorzenie a teraz co? jestem totalnie zakompleksiona ... a ty jesteś skonczonym idiotom i daj spokoj tej dziewczynie..

Gość zostaw i to już
bo jak czytam cos takiego, to naprawde zaczynam nabierać przekonania, ze facetów nie powinno być na świecie, no słów mi brak

Gość xxzz1920
nie zrywaj z nią z powodu debilnych kolegów ona ci się podoba i to najważniejsze pierdol ich zdanie.. kochasz ją? to z nią zostań i ją kochaj całym Sercem a nie zachowuj sie żałośnie słuchając kolegów pierdol ich i tyle ;/ ja mam swoją dziewczyne i tyle i nie bede nikogo słuchał bo w dupie to mam proste jeśli kocham to kocham a ja na wygląd nie patrze tylko na charakter ważne żeby była ci wierna i cie nie raniła

Gość kotatsu
jesteś totalnym idiotą w życiu nie czytałam takich głupot mój Boże bo ona się nie podoba moim kolegom ja pierdole co za łoś z ciebie no totalnie wiesz co idź do klasztoru czy wyjedź gdzieś nie wiem ale jak nie zmienisz postępowania panie ''koledzy są najważniejsi '' to kiedyś naprawdę będziesz miał w życiu ciężko

Gość hgfhhfhgfhfh
dziecko za nauke sie wez,tez ma problemy,najlepiej to z kumplami zacznij chodzic,od kiedy to kuple laske ci wybieraja,alez z ciebie przyglup