Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Pomocy !!!! Moi koledzy stwierdzili ze moja dziewczyna jest brzydka .

Polecane posty

Gość nie smiejcie sie
z chłopaka taki problem moze spotkac kazdego, wiemy jak silna jest meska przyjazn a twoje przyszłe zycie maluje sie w niekolorowych barwach, bo co jesli okaze się, że macie z kolegami inny gust ? :( będziesz musiał bzykać swoją piekność po ciemku, z workiem na głowie

Gość jak to zrobic
sorry ale nie waz sie porownywac jej przyjaciolek z moimi kolegami bo one te kretynki i z nimi marnujae tylko czas

Gość frrrrrrrrrrrru
zgadzam sie z marysia21 ty uwazasz ze nie jestes prostakiem a ja wlasnie uwazam ze jestes mega prostakiem

Ludzie przeciez to jest niemozliwe zeby ktos w ogole mial taki tok myslenia;/ juz po przeczytaniu pierwszego postu widac ze to tylko glupia zabawa a im bardziej dajecie sie wciagac tym on ma wieksza radochę :O \"chcialbym zebyscie mi powiedzieli jak sie zachowywac zeby to ona sama ze mna zerwala a jak nie to co jej napisac w sms zrywajacym zeby nie cierpiala\" Litości :O sms zrywajacy? Przeciez to klastyczna prowokacja, nie da sobie nic przetlumaczyc i nawet nie reaguje na wasze posty tylko upiera sie przy swoim ;/ proponuje odpuscic ta dyskusje bo to i tak do niczego nie prowadzi. Pozdrawiam wszystkich :*

Gość jak to zrobic
Moj tok myslenia jest bardzo logiczny , nie rozumiem w ktorym miejscu jest zly , uroda dla kobiety jest tym czym wzrost dla mezczyzny , naczytalem sie tutaj milinow topicow o tym ze facet sie wam podoba ale jest za niski i nie mozecie z nim byc bo presja otoczenia itp. :D Cale szczescia ze uroslem nawet niezle bo inaczej wg was przegralbym zycie 🖐️

a może Twoi koledzy też są kretynami tak jak Ty? bo prawdziwy kumpel nie udzielał by tak głupich rad! zrobisz casting na zonę? heheh a może ich i twoim ideałem jest umalowana blondynka a`la barbie? mój kumpel wybierał sobie własnie takie dziewczyny by się pokazać ale.. potem gdy zmądrzał wybrał dziewczynę o przecietnej urodzie ale bardzo uczuciową...i nigdy nie widziałam go bardziej szczęśliwego. mam nadzieję ze i ty kiedys zmadrzejesz ale zeby nie było za późno...

Gość Laseczka**
Bardzo współczuj tej dziewczynie ze chodzi z takim KRETYNEM!!!!!!!!!! NIE KAŻDY MOŻE BYĆ TAKI PIĘKNY JAK TEN CO ZACZOŁ PISAĆ TEN TOPIC!! CHCIAŁAM BY CIĘ ZOBACZYĆ JAKI JESTEŚ PIĘKNY!! I CIE OCENIĆ!!

A czy ty debilu,bo inaczej nazwac cie nie moge wiążesz sie z dziewczyną czy z kolegami??? To z kolegami pójdziesz do łozka i to kolegów kochasz czy swoja dziewczyne??? Moze wolisz pedałem zostać.co??

Gość jejunia
Stańczyk ?????? ;)

Gość smiac mi się chce...
ciekawe teorie bo ja mam 160 cm wzrostu a mój chłopak 170 cm ja uważam ze niżsi są zdecydowanie lepsi bardziej kulturalni, zabawni a wysocy hm.... wiesz wysoki facet często ma małego penisa....wiec ciekawe co jest wazniejsze wzrost faceta czy wielkość jego przyrodzenia...hehehe bo wiesz facet z małym penisem to kiepski kochanek... a jak nawet masz dużego to też kiepsko..

Nie rozsmieszaj mnie, nigdy bym nie pomyslala zeby zerwac z facetem tylko dlatego bo nie podoba sie moim kolezankom :O choc sa one dla mnie wazne to jednak to MI ma sie on podobac a nie im. Twoj tok myslenia jest strasznie dziecinny, za przyklad podalam tu Twoja wypowiedz o smsie zrywajacym. Dziecinada :O Poza tym nie masz wlasnego zdania, widac ze Ci na niej nie zalezy (o ile ona rzeczywiscie istnieje i to nie jest prowokacja). Zostaw ja, bedzie miala szanse na poznanie chlopaka ktoremu bedzie na niej zalezalo.

Gość jejunia
Jednak Stańczyk! :D

Gość jak to zrobic
Mniejsi maja przewaznie mniejsze penisy , czytalem kiedys artykul naukowy i tam bylo napisane ze cialo czlowieka jest najczesciej proporcjonalne wiec jesli jest wiekszy to i odpowiednie organy sa PRZEWAZNIE (nie zawsze) wieksze i tamta teoria byla wysmiana podobnie jak ocenianie penisa po dlugosci nosa czy kciuka .

Gość jak to zrobic
Nie jestem zadnym stanczykiem .

Chłopie! Nie rób z siebie Playboya! Mówisz, że nie masz ładnej dziewczyny a sam pewnie jesteś pasztet jakich mało!!! Pamiętaj! Każda kobieta jest piękna tylko nie każda potrafi to piękno pokazać i o siebie zadbać! Czasem trzeba jej w tym pomóc Cymbale!!!

Gość jestes pedalem
nawet nie gejem a zwyklym pedalem. Widac ze koledzy bardziej Ci sie podobaja niz dziewczyny. I jak tu sie pokazac kolegom z dziewczynom?? Jeszcze by pomysleli, ze jestes hetero albo co :D

Gość jestes pedalem
mialo byc dziewczyną nie dziewczynom

Gość anitka1
chlopcze kiedy ty zrozumiesz ze nie oprawa a wnetrze sie liczy , no wlasnie to o tobie swiadczy jaki pusty jestes i ci twoi koledzy .. jak kiedy widze np ladnego chlopaka z mniej urodziwa dziewczyna to mysle sobie , ze facet musi byc naprawde wartosciowy bo nie polecial na ladna dupe a zapewne na charakter i wnetrze . I niech ci nie obia wody z mozgu , ze o czyms to swiadczy , owszem swiadczy ale o pustce w ich łbach zobaczymy jak dlugo pociagna z takim mysleniem

Koles. Powiedz mi jakie masz auto, dom?? Bo skoro to jest wizytowka faceta (i oczywiscie dziewczyna) to musisz miec zajebiste auto/dom. Ja jestem zajebista laska, moge rzucic mojego i być z Tobą skoroś taki bogaty :D I jeszcze pozwalasz sie zdradzac. Po prostu cud miod i orzeszki :)

Gość oberzynka
powiedz jej ze jest jak motorynka a ty sie juz przejechales i oddajesz ja do komisu lub brakuje ci benzyny i wasz zwiazek nie pociagnie na tych oparach dlugo ;) debilu :P

Gość uuuuuuuuuuuup
hahaha chcesz jej wyslac sms-a,ze zrywasz z Nia ? hahahahaha oj chyba zaraz posikam sie z Twojego debilowatego rozumowania,od razu widac,ze jestes NIEPELNOSPRYTNY .PS. Ile masz lat?:P

Gość uuuuuuuuuuuup
""Mniejsi maja przewaznie mniejsze penisy , czytalem kiedys artykul naukowy i tam bylo napisane ze cialo czlowieka jest najczesciej proporcjonalne wiec jesli jest wiekszy to i odpowiednie organy sa PRZEWAZNIE (nie zawsze) wieksze i tamta teoria byla wysmiana podobnie jak ocenianie penisa po dlugosci nosa czy kciuka ."" a ta wyp[owiedz to juz mnie rozbtroila.................haha nie czytaj tylko dzialaj,lepiej zobacz do swoich portek a nie do kolejnej ksiazki naukowaej,co Cie interesuja fiutQi innych facetow bleeee .PS.Moj men ma 173 i .... ma"pytona" :D :P

Gość uuuuuuuuuuuup
albo zrob tak jak oberzynka napisala haha doobry pomysl haha

Gość pan
O mejn god dobrze pisze. Przeczytaj i jeszcze raz pomysl

Gość menda sie wciska
hihihihihi

Gość
Puta madre... :o

ojj co sie dziwicie.. chlopak mlody to glupiutki... co powiedza koledzy to wszak swiete... jak sie ma nascie lat:) mam nadzieje,ze ta dziewczyna pierwsza go w zadek kopnie;):P

Gość dumas
"muszkieterowie moga byc wzorem przyjazni " trzymaj dalej ze swoimi kolesiami i chapajcie sobi enawzajem swoje miecze