Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankhaara

czy mozna wziasc urolop dziekanski wiecej niz 1 raz?

Polecane posty

Gość ankhaara

studia dzienne UW. wie ktos moze?

Gość ja tylko pytam
mozna chyba do 5lat Ale nie jestem pewna

Gość jeżeli już to
wziąć a nie wziąść studentko. Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ankhaara
dziekuje pani/ panu za odpowiedz, nawet jesli nie pewna :-) a Tobie moge zamerdac papierkiem o dysgrafii etc. ale po co? masz jakies problemy osobowosciowe i musisz sie pare razy w ciagu dnia powymandrzac? :-D jesli musisz to medrkuj odpowiadajc na pytanie bo inaczej nikomu nie pomagasz za to psujesz krwi ;-P pozdrawia studentka, kochająca swoje studia gdzie nikt mi nie mowi jak mam mowic i pisac :-)

Gość dysleksji ani dysgrafii
nie leczy się lekarstwami tylko pracą. Więc nie machaj mi tu papierkami, bo UW do czegoś zobowiązuje. Ciebie widać nie, bo wciąż na dziekańskim chcesz być

Gość vinca
to zalezy od uczelni:) ja jestem na drugim roku dziekanki, wiecej juz nie moge!! nie wiez w te 5 lat!! nie ma takiej uczelni, ktora daje tyle urlopu!!! :)

Gość vinca
wierz mialo byc :)

Gość studentki
pożal się Boże. Pisać toto, ani wysłowić się nie umie. A regulamin Uczelni znasz? Zajrzyj najpierw tam, albo spytaj w dziekanacie. Na uczelniach są różne przepisy, zależy na którą udało ci się (chyba psim swędem) dostać.

Gość badabadam
hehe, popieram osobę o nicku studentki!!!!:D:D:D papierkiem będzie machać!....to wstyd! zamiast pracować nad tym to jeszcze się chwali dysleksją!!!

Gość teraz każdy ćwok twierdzi
ze ma dysleksje albo dysortografie :O

dajcie sobie spokój może faktycznie ma :O zamiast rozważać czy ma , czy nie byscie lepiej pomogły :O moj szwagier tez ma dyskleksje i co? studiuje ja ci niestety nie odpowiem teraz moze jak bede miala mozliwosc zapytania siostry badz szwagra ale mysle,ze najlepiej bedzie jak pojdziesz do dziekanatu i sie spytasz;)