Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

już coś nie tak...

Polecane posty

:( chciałam napisać ze dwa miesiace temu zapoznałam wspaniałego faceta,odrazu sie sobie spodobaliśmy,pisal ciągle chciał sie spotykać i \"chyba nadal chce\" ,uważam ze jestem dla niego zbyt złosliwa:( i nie wiem co mam ze sobą zrobić aby to zmienić... choć z jednej strony uważam ze mam powód aby sie tak zachowywać,widujemy sie jak już to w weekendy,on dużo pracuje i mammało czasu,ale jak już ma czas to zawsze coś przeszkodzi abyśmy sie zobaczyli,z tego też powodu mam juz czasami dość i jestem złośliwa,samam to czuje,ale każdy by był zły jeśli osoba wciąż by miała powody aby odkładac sotkanie. I nie piszcie ze on nie chce być ze mną,bo bardzo chce,ale problem chyba tkwi we mnie czy Wy tez tak macie...

Gość chyba mam troche
podobnie... tyle ze my jestesmy ze soba 2 tyg... a czuje ze... nie wiem :( metlik

po prostu sama nie wiem czy faceci tacy są,zawsze dziewczyna po jakim s czasie musi wyjśc z inicjatywą? już załamana jestem i nie wiem co ma zrobić:(

wydaje mi sie ze każdy byłby złośliwy jakby sie tak działo,nie wiem co mam zrobic aby było lepiej:(