Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony22.

Impotencja? Pomóżcie proszę!!!

Polecane posty

Gość zrozpaczony22.

Witam. Mam 22 lat. Od dłuższego czasu żyje w stresie i to nie małym. Siada mi psychika... a na dodatek jak sie kocham z dziewczyna to mój penić traci sztywność i moja erekcja jest bardzo mała. Co mam robic? Pomóżcie proszę bo już nie wytrzymuję...

Jedyne wyjście to celibat lub życie wg wskazówek z tematu \"4. warunki determinujące zdrowie\" , \"Fizjologia i filozofia seksu\" , \"Zasady dietetyczne\" i wielu innych na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Musisz wreszcie pojąć, że impotencja to choroba naczyń krwionośnych, to nie jakaś tam bakteria czy wirus!!!!!!!! Niestety, wiedza w tej materii jest znikoma.

Gość dodatkowo
musisz pojąć, że orgazm to chemia mózgu w której niebagatelną rolę ma psychika wolna od stresu.

Gość jamesmk2003
Po pierwsze musisz zbadac pozion testosteronu we krwi. Nie bierz zadnych lekarstw. Jezeli poziom testosteronu jest wlasciwy to jest to podloze psychiczne. Jezeli poziom jest za maly to skontaktoj sie ze mna i podam ci ziolowe leki. Nie biez lekow syntetycznych. Jeszcze jednym powodem moze byc blokada zyly doprowadzajacej krew do jader. Nie martw sie. W tym wieku jest to wyleczalne. Czy masz nadwage? Czy pracowales moze w srodowisku toksycznym? Badz ostrozny z lekazami. Lekarze sa ksztalceni przez przemysl farmaceutyczny wiec reszty sie domyslasz. Ja nie bylem u lekarz 10 lat.

Gość przepraszam za wścibstwo
ale może tak się eksploatujesz sam bez niej, że później z dziewczyną ci już nie wychodzi? Albo uzależniłeś sie od masturbacji i wolisz prace ręczne. Może zbyt długo trwa gra wstępna i stąd te problemy? Przecież nie można godzinę stać na baczność

Gość poprawka
Jeszcze jednym powodem może byc blokada żyły doprowadzajacej krew do ciał jamistych prącia odpowiedzialnych za erekcję w wyniku miażdżycy.(ktoś się chyba pomylił pisząc wyżej do jąder.) Implant ciała jamistego kosztuje >20tys $ , więc warto zadbać o naturalny dopływ krwi, czyli o zdrowie. Pokrótce, musisisz spełnić 4 warunki by to zdrowie podreperować: 1)prawidłowe odżywianie 2)wysiłek rekreacyjny na poziomie potu 3x30x130 3)Higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4) Pozytywne nastawienie psychiczne

Gość prostarada
mam dla Ciebie prostą i skuteczną radę zastosuj jeden z wielu dostępnych na rynku suplementów diety, są bardzo korzystne dla kondycji całego organizmu a przy okazji poprawiają funkcje seksualne, my stosowaliśmy Permen, jest skuteczny:)

Gość mnneijsza
A ile trzeba ten Permen stosowac?

Gość milianna
a ja proponuje odpoczac od stresów i udac się wraz z partnerka na odpoczynek, to może byc tylko słabe libidi podyktowane twoja psychiką a nie zadna impotencja, bo skoro stoi na poczatku to z nim jest wszystko w pozadku, no chyba ze partnerka tak Cie stresuje, to przyczyna jest prosta :)

Gość milianna
libido miało byc :)

u nas w problemie pomogła maxigra. ale na początku warto porozmawiać i wybrać sie do lekarza, bez tego ani rusz.

Gość proste rozwiazanie
witaminki i mienrały nie zaszkodzą, postaw na cynk, selen, magnez, witaminę A+E jedz pestki z dyni i słonecznika, zwierają dużo cynku a ten dba o męskie narządy ;-)