Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addeeelllaaa

Zdesperowana

Polecane posty

Gość addeeelllaaa

Spotykam się z chłopakiem 5 miesiące. Bardzo mi na nim zależy i jemu na mnie też. Problem jest jednak w tym, że powiedział mi na początku naszej znajomości, że uczucia przychodzą mu bardzo trudno i nie wie czy kiedyś kogoś pokocha. Jakieś 2 miesiące temu powiedział mi, że bardzo mu na mnie zależy, ale miłość to jeszcze nie jest. Codziennie do mnie dzwoni- rozmawiamy godzinami, pisze mi s.odkie sms-y, kiedy jesteśmy razem godziny płyną tak szybko i świata poza sobą nie widzimy. Ja czuję, że go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Kiedyś powiedział mi, że nie żałuje żadnej chwili spędzonej ze mną, że mi oua i czuję się ze mną bardzo dobrze. Ale powiedział też coś jeszcze czego nie mogę pojąć: "nie chciałbym żeby było tak, że ty się we mnie kiedyś zakochasz a ja nie będę mógł odwzajemnić tego uczucia". Minęły kolejne 2 miesiące i poczułam, że się do siebie bardziej zbliżyliśmy, ale nie wiem co mam w tej sytuacji robić, bo to co kiedyś mi powiedział ciągle do mnie wraca jak bumerang. Gdyby mi tego kiedyś nie powiedział, to sama bym poczuła, że jest we mnie zakochany. Co mam robić? Jak sprawdzić czy już mnie kocha? traktuje mnie jak księżniczkę i z nikim jeszcze nie czułam się tak jak z nim. Nie wiem co robić :/

Gość addeeelllaaa
nikt nie pomoże? :( ;(

Gość no cóz
"Jak sprawdzić czy już mnie kocha?" możesz go spytać...nawiązać do tego co wtedy powiedział...powiedzieć "nie chciałabym aby było tak, że ja się zakocham a ty nie odwzajemnisz tego uczucia"...poprosiłabym żeby był szczery

Gość wodniczkajego
Spotykam się z chłopakiem 5 miesiące. Bardzo mi na nim zależy i jemu na mnie też. Problem jest jednak w tym, że powiedział mi na początku naszej znajomości, że uczucia przychodzą mu bardzo trudno i nie wie czy kiedyś kogoś pokocha. Jakieś 2 miesiące temu powiedział mi, że bardzo mu na mnie zależy, ale miłość to jeszcze nie jest. -- tu masz odp rzekł co czuje ty szukasz odp ze chce byc z Toba, sama się oszukujesz

Gość no cóz
może być tak ze koleś się cyka...z jakiś tam powodów, ale z czasem otworzy się na miłość...

moja droga,bardzo mi przykro,ale gdy facet traktuje Cie jak ksiezniczke,to zwykle dlatego,ze bardzo pilnuje,by czegos zle nie zrobic,gdyz na instynkt sie nie moze zdac... bo nie kocha...ci co kochaja,nie mysla zbyt wiele i popelniaja mnostwo gaf. ile on ma lat? moze mial jakies ciezkie przejscia z kobieta? jestes pewna,ze nie jest zonaty? albo,ze nie ma dziecka?