Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratrunku pomocy boje sie

TORBIEL NA PIERSI

Polecane posty

bylam dzis u ginekologa - wykryl mi torbiel na piersi i skierowal na dalsze specjalistyczne badania. boje si ejak cholera. badal mnie bardzo dlugo i boje sie ze wykryl cos powaznego ;(((((

Gość kjslksn
bierzesz tabletki anty? ile masz lat?

mam 26 lat, bralam tabletki przez 4 lata. przestalam na poczatku tegol roku...

Gość kjslksn
to sie nie denerwuj. po peirwzse teraz nie masz czym. po drugie w naszym spoleczenstwie jest CARCINOFOBIA. nie kazda zmiana jest rakiem. nic sie nie martw dopoki nie dostaniezs wynikow. gadalam na forum z jedna dziewczyna ktora miala kilka torbieli po tabletkach. nic sie nie boj. zrob badania tak jak tzreba nie bagatelizuj. sorry ze sie wymadrzam- 2 tyg temu mialam to na zajeciach (jestem z medycyny)

dzieki za wsparcie; umowiona mam juz wizyte ze specjalista - do konsultacji na piatek - wiec na pewno zrobie wsyztskie konieczne badania. a co sie robi z taka torbiela, jelsi to tylko zmiana lagodna? co wtedy? bo narazie najgorszego scenariusza nie chce zakladac....

Gość kjslksn
na to juz nie bede sie wypowiadac bo absolutnie nie mam pojecia. to co wiedzialam napisalam. mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. dobrze, ze wykryto to teraz a nie za rok!! badalas sie regularie jak przyjmpowalas tabsy? nic Ci learz nie mowil?? ja tez biore tabletki ale .... krociotko. narazie jest u mnie ok

Gość acdcsca
jeżeli to zmiana łagodna to np obserwuje się lub wycina masz skierowanie na USG?

Gość acdcsca
w każdym razie nie bój się, zmiany w piersiach to problem dosyć powszechny i często są to zmiany łagodne