Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan deszczyku

piss - co Panie o tym sądzą?

Polecane posty

Gość JOLCIA35
ART36 tutaj JOLCIE35 są dwie ja byłam pierwsza ale ostatnie wypowiedzi w wiekszosci są tej drugiej (podszywaczki)

Gość fan deszczyku
no wlasnie - u mnie kiedys zacvzelo sie tak ze kobieta miala orgazm dosc mocny i jednoczesnie zrobila siusiu - spodobalo sie to nam obojgu

Gość fan deszczyku
a moze znacie jakies miejsce gdzie mozna o tym spokojnie pogadac - ci co sie podszywaja powoduja u mnie odruch litosci

Gość Art36
myślę że nawet jak są podszywacze to łatwo rozpoznać że to jest podszywacz bo zawsze wypisuje głupoty. A normalni ludzie którzy mają coś do powiedzenia mówią normalnie. Najlepiej nie zwracać na nich uwagi i pisać normalnie.

Gość fan deszczyku
racja:)

Gość Art36
J35 a czy twój maż też siusia na ciebie?

Gość JOLCIA 35
oj leje mnie leje

Gość Art36
Masz rację. Przecież nie tylko do tego sprowadza się sex. To ma być tyko dodatek dający pikanterii temu wszystkiemu. Coś extra

Gość Art36
Jak to nie lubi patrzeć jak to robisz.

Gość Art36
Ja tam bym patrzył. Bardzo lubię patrzyć. Podnieca mnie to bardzo.

moze to dziwne ale widze jego podniecenie jak ja robie siusiu np jak bylismy nad morzem zawsze szedl zemna na wydmy

Gość Art36
Dla mnie to normalne urozmaicenie. Nie uważam się za jakiegoś zboka. Są gorsze zboczenia.

art brak tam przecinka (nie on nie (w domyśle sika na mnie) ale patrzec bardzo lubi ( zreszta ja jak on sika tez lubię patrzeć np jak byliśmy na wakacjach, na łonie natury)

Gość Art36
Wypięty tyłeczek to jest cos co jest najpiękniejsze. No i fajnie jest lizać kiedy leci ten deszczyk. Ale nie za mocno tak delikatnie

Gość Art36
to fakt, tylko jak facet jest podniecony to trudno sikać. Czy ty tez to masz jako kobieta

wiesz JOLCIU35 prawdziwa powtarzam raz jeszcze najlepiej pisac pod swoim pseudonimem (internet i tak jest anonimowy) to nie boli i niewiele kosztuje (tylko trochę odwagi) ale jezeli tak Ci lepiej to ok, zresztą Twoje wypowiedzi cos wnosza do tematu

Gość Art36
J35 nie zaprzątaj sobie głowy tym kimś. Ja bardzo lubię siusiać na piersi mojej żonie. A ty masz jakieś upodobania w tym temacie. Łono natury jak najbardziej. NIE DOŚĆ ŻE CZŁOWIEK PODNIECONY TO JESZCZE TAKIE PODNIECENIE TYM ŻE JEST SIĘ NA OTWARTEJ PRZESTRZENI.

Gość Art36
Ale i tak mimo wszystko niewiele osób odpowiedziało. Pewnie liczyłeś że będzie więcej kobiet. Wydaje mi się że one boją się trochę o tym mówić choć tutaj są całkowicie anonimowe.