Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek19

jak wy spławiacie nachalnych facetów?

Polecane posty

Gość janek19

Przeglądałem sobie internet w poszukiwaniu informacji o kobietach, co lubią, jak je podrywać, aż tu nagle trafiłem na taki tekst http://autentyki.pl/1019/ "Kiedyś wybrałam się z kumpelką do jednego z krakowskich pubów na rynku, gdzie można fajnie potańczyć. A że akurat byłyśmy same to miałyśmy ochote wytańczyc i wybawić się same (nie zawsze samotne panny w knajpach chcą poznawać facetów!). Kiedy sobie tak tańczymy podchodzi jakiś koleś z kumplem i ostra nawijka itd. Więc zrezygnowane, że robi się tłoczno wokół nas poszłyśmy sobie siąść do stolika. A oni za nami. I taka nachalna rozmowa, denna bajera itd. Wreszcie koleś prosi mnie o nr. tel, gg czegokolwiek co dałoby mu mozliwość kontaktowania się ze mną. Po półgodzinnym tłumaczenia mu, że nie jestem zainteresowana znajomością itd. daje za wygraną i pytam się go zalotnie - "A może chcesz mój adres stronki, bo mam wlasną?" on caly w skowronkach, że oczywiscie itd. i jaka to stronka itd. Ja mu że taka specjalna dla takich facetów jak on - no to podaj mi pliss. Wyciaga kartkę, prosi kogoś tam o długopis i czeka - a ja mu - www.sperdalaj.pl. Kumpela to o mało z krzesła nie spadła ze śmiech. Ale zadziałalo :D" wredne jesteście!!!!

Gość LOL LOL LOL
:D

Gość a co miala zrobic
skoro facet nie rozumial kiedy mu normalnie tlumaczyla? najwidoczniej tylko takie argumenty docieraja do tego typu amantow :)

Gość ssssssssssssssssssssss
i to jest piekne!!!! hahahah

Gość a jak nachalne baby