Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o so chozi

Skype-jak to dziala?

Polecane posty

Gość o so chozi

warto to zainstalowac? konieczny jest mikrofon? czy bez mikrofonu to jest bezuzyteczne?

Gość o so chozi
powiedzcie cos

Gość o so chozi
kumam dzieki czyli bez mikrofonu lipa?

Gość jesli nie masz laptopa
to mikrofon musi byc (w laptopie jest wewnetrzny mikrofon), inaczej mozesz suchac, ale mowic nie, czyli rozmowa w jedna strone.

nie tylko do rozmow telef., o prostu mozna rozmawiac z uzytkownikami skype'a (wyszukiwac tak jak i na GG), bo zeby miec rozmowy telef, to chyba abonamment czy cos tam trzeba wykupic.

Działa jak telefon. Dużo taniej bo kilka groszy za minutę - z kompa na telefon. Z kompa na komp rozmowa jest bezpłatna. Może działać również jak komunikator np tlen czy gg, czyli mozesz tam sobie z kimś pisać. Co do mikrofonu. Jeśli dzwonisz do żony czy teściowej jest on zbędny, słuchawki wystarczą :D :D I tak nie dają dojść do słowa. W pozostałych przypadkach - widziałaś telefon ten słuchawki ?

Gość o so chozi
hehe dzieki mi chodzilo wlasnie o to czy mozna tez pogadac bez mikrofonu jak na gg na przyklad. czyli ze bez mikrofonu tez to sie na cos przyda

przyda sie, ja tak rozmawialam, zanim kupilam sluchawki z mikrofonem, ktos do mnie mowil, a ja pisalam, bo opcja tekstowej rozmowy tez jest, masz do wyboru: zadzwonic lub napisac.