Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa sonda

idealny facet - opiszcie jego fizycznosc

Polecane posty

Gość ciekawa sonda

wysoki, niski, gruby, paty, owlosiony, napakowany, rudy etc...

Gość Don_Juan_Armando_De_Peleryna
182cm, szczupły, z ładnie zarysowanym umięśnieniem, brunet. Taki jestem :)

Gość kolololorka
Zadbany,czysty,pachnącyyyyyyyyyyyy

Gość Zdzlobeztray
kolololorka a jak bedzie brzydki grubas, ktory sie codziennie myje, goli i psika dezodorantami?

Gość accsc
mi tam wszystko jedno, byle był pewny siebie, czuły dla mnie i lojalny wobec mnie, dobrze ustawiony, miał jakieś swoje pasje... i tam parę jeszcze zalet ale wygląd do nich nie należy

Gość lelumpol
kazda ma inny gust jedna wybierze wysokiego blondyna, a druga bruneta, tez wysokiego

Gość timdirimdi
Facet, około 176, szczupły, zgrabne, długie nogi, dobrze gdy jest brunetem, niebieskookim, opalony ale bez przesady, zadbane dłonie i włosy, wąski w biodrach, gustownie ubrany stosownie do swojego typu urody, budowa szczupła, ani paker ani cherlak, sześciopak może zostawić w lodówce ;-)

Moj typ to niewysoki Brazylijczyk o czarnych oczach, wlosach i dlugich rzesach, pieknym usmiechu, pieknym cialku i przeslicznej twarzy - wypisz wymaluj moj chlopak :D 🖐️

Gość Fajna girletka
minimum 185 cm szczupły - to podstawa ( nie jestem fetyszystka aby byc z grubasem ) umiesniony lekko duze oczy zadbane czyste dlonie brunet mesko ubrany ( spodnie na kant, koszula, eleganckie buty ) dobry perfum ( np Dolce Gabana, Hugo Boss, Opium ) jak jest gruby - niech idzie do grubej dziewczyny - im tez cos sie nalezy a gruby dla grubej w sam raz, po co mieszac geny

Gość a co to jest perfum
?:D

Gość monolitka
* nie za wysoki 175cm ( w sam raz na pozycje stojaca:P ) * szczuply ale nie za chudy * brunet lub szatyn * meski * elegancki * ambitny i wyksztalcony

175-180 cm.wzrostu....................szczuply ale nie chudy.........wlosy ciemne,moga byc ciemne blond........kolor oczu obojetny...........klata NIE owlosiona ( sami chcecie aby nasze PEWNE miejsca byly gladkie jak pupcia niemowlecia wiec......... ;) )............sliczne zeby - proste i biale ,oczywiscie wszystkie muszza byc hehe...............oczywiscie do tego musi miec wszystkie \"klepki na swopim miejscu\" :D poooooooooooozdro for @ll 😘

Gość Puszysty chlopak
a dlaczego zadna z was nie chcialaby puszystego ? czy my jestesmy jacys gorsi ?? w imie czego odbiera nam sie meskosc ?

hm......................nie mialam nigdy faceta puszystego,nie wiem dlaczego aaa w ogole nie mialam duzo menow bo sparzylam sie i wiem jacy co nie ktorzy sa wiec............ sami rozumiecie:P hm...ale wydaje mi sie,ze jak by mi sie spodobal od razu ,zaiskrzylo by miedzy nami, to bym nie zwracala uwagi na jego \"cialko\"

Gość zsazsa
Chyba ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. IDEALNY facet - tak brzmi tytuł. Nie zawsze ideał przekłada się na rzeczywistośc...

Wielki :P Szerokie barki i klata. Coś na typ Pudziana :P, no, ale bez przesady ;) Mający męski ton głosu, czyli niski, silny ( taki, to ciągle nosi na rękach mnie, jak piorko ;) ), zwinny....hm, no poprostu mój :) Jestem z nim 5 lat :D

Gość monolitka
z puszystymi facetami to tak jak z puszystymi kobietami :) znajdzie sie amator ale 90% woli super szczuplutkie, gladziutkie, opalone cialka niczym z photoshopa - takie zycie 🖐️

Gość Faceeeet
Puszysty chlopak - bo widzisz, to jest tak, jak facet nie chce puszystej, to jest pustakiem, bo patrzy na wyglad, a jak kobieta nie chce puszystego faceta, to jest wszystko w porzadku. :( Kobiet nie zrozumiesz.

Gość Daro__
Wg niektorych opisów, to jestem w 80-90% idealnym facetem :P :classic_cool:

pachnący proszkiem do prania i miętową gumoą do rzucia 👄.... ja jestem malutka, więc moze być tez malutki 👄 aha, ma być z rozumnym spojrzeniem🌻

Męski głos. Sexy tyłeczek. Wysoki, ale w sumie nie koniecznie... Wyczucie stylu mile widziane. :) No a reszta, :D...coś w stylu Borysa Szyca, aha, najlepiej blondyn. Byleby naturalny. Nienawidze jak facet ma jaskrawo żółte włoski (a wydaje mu się, że tak fajnie wygląda)... pozdro :):):)

Gość małaszyński
ja

za to ja uwielbiam puszystych miskowatych facetow ,sama jestem szczupla ale w ramionach takiego miska czuje sie najlepiej:)

Ja tam lubie puszystych, taaakie słodkie misiaki w których mozna się rozkosznie wtulić, kiedy jest zima :D:D. Jak taki ma ok190cm to już zupełnie odlot! Nie trzeba kupować ciepłego płaszczyka na zimę. ;) :P :D ... Widziałam kiedyś takiego przysobie przystojniaka. SzOK. Mniam. Mniam. POzdro dla wszystkich dbających o siebie MIŚKÓW. :*

wzrost byle nie zawysoki bo chodzic ze stolkiem troche niewygdnie ciemnooki brunet ;) raczej nie gruby juz wole nawet chudych a poza tym: zaradny, dowcipny, inteligentny, zadbany

Gość królowaśnieżku
Niski, gruby, cuchnący potem, z dużym brzuchem, nadużywający alkoholu, leżący na kanapie przez cały wieczór, nichętnie myjący się interesujący mężczyzna w średnim wieku, którego prawie nigdy nie ma w domu, a jak jest to stara się wynieść jak najprędzej pod pozorem pracy, gdzie gra sobie na kompie i ogląda panienki, czyli mój mąż.

Gość hmmmmmmmm
niski rudy grubawy i łysiejący