Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

we belong together

płakać mi sie tak bardzo chuda jestem

Polecane posty

Gość nie mozesz przytyc
????????????????

Gość hahahaa
a ile wazysz?

Zamiast płakać lepiej coś z tym zrobić :) przy niedowadze bardzo ważne jest oczyszczenie i odpowiednie dożywienie orgaizmu. Jeśli ćwiczysz, musisz szczególnie uważać na ilość białka w diecie. jeśli będzie go za mało- stracisz mięśnie. Dobrze by było poprawić trawienie i wchłanianie się pokarmów. Organizm powienien nauczyć sie wykorzystywać je jak najlepiej :) wtedy zdrowo przybierzesz masy

Tutaj dziewczyny mają podobny problem :) i jest ich więcej z tym problemem. Sama z poczatku czytalam ten topik, ale zbieram tyle komplementów na co dzien, że stwierdzilam, że ze mnie chyba niezla d...jest :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1071215 Ostatnio poznalam taką dziewczynę u mnie na roku, co mówi, że ma wstręt do jedzenia. Nie lubi tego. Ma 166/7 cm wzrostu i waży 40 kg. Wzięlam ją na obiad w przerwie, ale jadła tak, jakby przeżuwała gwoździe i każdy jej kęs był bólem, by przełknąć. Jejku, strasznie. Mowi, że jakby mogła, to żyłaby bez jedzenia. Jeśli z Tobą również tak jest, to biegnij do lekarza!

Gość waze 56 kg
na ksw studiujesz??