Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

Przystojny nieznajomy z kawiarni.

Polecane posty

Gość erich fromm
rozumiem że wyczułaś bratnią duszę...:P:P:P no nie musi być...choć szczerze powiem na koniec(?) ze nie za bardzo lubie fromma...:D czemu ten portal Ci nie leży?

spoko nie jest to moj ulubiony psychoanalityk :P Wyczulam kogos z doskonala jak dla mnie doza sarkazmu i podoba mi sie on :) a czemu nie ten portal? nie lubie go za bardzo :P kojarzy mi sie z kobietami :P

Gość erich fromm
haaaaa...sarkazm to ja tu hamowałem...:D:D:D ale nie podam czarnucha pod jakim mnie tu znają bo by mnie kto zdemaskował...:) a jaki ulubiony?

Ponad to moge powiedziec ze jestes dociekliwy by sprawdzic cos na temat mojego nicku :) no i przede wszystkim nie robisz bledow ortograficznych w stylu \"gura\".... co mnie po prostu odstrasza... Nie mow jednak ze nie uzywasz zadnego komunikatora internetowego bo jakos w to uwierzyc nie moge :P

Gość erich fromm
nie uzywam! kiedyś miałem skypea ale 3 razy pogadałem i mnie znużyło :P:P:D:D błędy ort też mnie dobijają...a tu po prostu czasem wypowiedzi sa zbudowane tak ciężko że nie wiadomo gdzie koniec a gdzie początek...ortografy to codziennośc tu...

Gość erich fromm
próbowałem na początku jako karen horney ( :O ) ale ktoś JUŻ MA...:) jaki ten świat mały :D:D:D

Przykra prawda jest taka ze kazdy psychoanalityk wzorowal sie na ojcu jakim byl freud. Co do mojego ulubionego to zalezy czy bedziemy to rozpatrywac tak jak w twoim przypadku w kwestii filozofow czy tylko psychoanalitykow... :)

Gość erich fromm
ale fromm był też psychoanalitykiem-terapeutą, tylko że po prostu odjechał za bardzo...:O a freud to właśnie mistrz mój, choć taki poniewierany (co mnie juz nie tyle nawet szokuje co...zniesmacza :O )

Gość erich fromm
nie...na początku się podszywac chciałem ale zobaczyłem nick to stwierdziłem że może nie tym razem...:) końcówki są odpowiednie do materiału :D:D:D

Poniewierany??? no cos ty.. Freuda zna kazdy!!!! Aczkolwiek.. ja ostatnio kupujac sobie swietna ksiazke na temat wlasnie tego osobnika podchodze do pani podaje autora mowie jej Peter Gay ksiazka pt Freud... a kobieta zaczela wyspisywac takie modyfikacje jego nazwiska na komputerze ze az mi sie wlos zjezyl... jak mozna w wieku 20,30 lat nie widziec jak pisze sie Freud???

Gość erich fromm
no w środowisklach wielkich profesorów polskich to freud zazwyczaj jest jebany gorzej niz pies...zna każdy-to fakt...ale czci troche należy okazać, nawet jak się jest jakimś cepem od metodologii :O:O:O książka całkiem całkiem-miło się czyta...

Coż moje zainteresowanie filozofia i psychologia jest tylko i wylacznie czystym hobby. Sama raczej zainteresowa naukowo jestem weterynaria :P Co do ksiazki to jeszcze jej nie przeczytalam poniewaz to jeden z prezentow mojej mamy na gwiazdke dla mnie :) Zawsze ja naklaniam do zakupu mi intelektualnych pozycji a ona sie na to daje :) W ten sposob nagromadzam swe zbiory :P Zawsze jej powtarzam ze powinna sie cieszyc ze ma dziecko , ktore lubi czytac a nie jakiegos pustaka...

Gość erich fromm
no to dobrze że w tym kierunku idziesz z duchowymi lekturami :D:D najlepiej freudzika sobie w oryginale poczytac-zawsze mówie że to ciekawsze niż najlepszy horror kinga :) jesteś na medycznej?

Gość erich fromm
studencik :P horror? tzn nie mam na mysli czytania po niemiecku...tyle że f w przekładzie :):)

haha studencik :p a czego? :) No wlasnie z tego co napisales wywnioskowalam iz chodzi o niemiecki :) a ja bardzo nie lubie niemieckiego.... Jesli moge zgadywac to nie przypisywalabym cie do Politechniki...

Gość lukrecja oneal
nie wiem w koncu czy to zeby napisac na skype bylo do mnie, czy do fromma, ale jesli do mnie to ja jutro napisze do Ciebie, dzis mi cos wypadlo, weszlam tu na chwile zeby Cie uprzedzic, pozdrawiam :)

Gość erich fromm
ani niemiecki ani politechnika :P

Gość erich fromm
naukowe zainteresowanie weterynaria i nie medyczna???:P kręcenie tu ma miejsce :D:D

zdradz mi zatem co to takiego...ja niedlugo musze isc w koncu sie pouczyc... :( a ty nie chesz mi powiedziec o sobie nic poza marnego nicku na KAFETERII... jak sobie stad pojdziesz to slad po tobie zaginie mi juz na zawsze.. :(

Gość erich fromm
spokojnie-mozna na ten topic wchodzic przecież pózniej też! :P:P tylko sobie zachowaj-ja dodaje do ulubionych np :)

ale ja rzadko korzystam z tych stron i jest marna szansa ze tu wroce. wole miec inny kontakt ale jesli nie chcesz to nie bede nalegala...

Gość erich fromm
cykne do Ciebie coś na maila kiedyś to kontakt będzie :P no mogę pownioskować choć nie wiem czy w tym dobry jestem...:D:D:D

Gość erich fromm
ulubione w explorerze-skrót można dać :P

Musze cie zmartwic ale dane ktore przedstawilam na owym forum nie sa moimi danymi oficjalnymi czyli sprawdzam je raz na pol roku:P

Gość erich fromm
jakie dane? mail czy coś?

Gość erich fromm
cóż począć...:P:P:D