Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

Przystojny nieznajomy z kawiarni.

Polecane posty

Gość erich fromm
też na to cierpię...jak bym Ci podał mój stały nick to z koompletu danych mozna by doszukać się mojego nazwiska...więc jestem inco-gnito :P ale Ty już na studiach jesteś czy matura?

Gość erich fromm
ale to nie dziiiiiiiiiiiiiś....:P specjalnie dla Ciebie? :) będę miał skrót do tego topiku to zajrzę jak będę zakładał...w sumie to pora na to bo mi też truje pare osób

Gość erich fromm
no to maturzystka zamiast się uczyć zastanawia się po forach jak poderwać faceta w knajpce :D:D:D

korzystam z choroby :) tzn jestem chora i siedze w domu . powinnam sie troche pouczyc ale zrobie to za chwilke.. jakos nie moge sie zebrac.. uczylam sie dzis caly dzien. a zakladanie numeru gg to faktycznie KUPA roboty :P:P:P w sumie to najwygodniej byloby mi podac ci moj numer koma.. zebys mogl mi napisac gdzie zamierzasz sie ze mna skontaktowac ale tu takze nie moge :( Gdzie moglabym to zrobic?

Gość erich fromm
numer koma? co za wygodnictwo! :p atutaj faktycznie lepiej nie podawaj, chyba że chcesz miec wielu przyjaciół:P ale masz naopisanego maila więc dam radę

Gość erich fromm
tak w ogóle to czemu melanie klein?

Gość erich fromm
aaaaaaa...ale tak jak większośc miała wątpliwosci co do kompleksu zazdrości o człona

Gość erich fromm
jakim czerwienieniem?

nieslyszales nigdy o teorii? ze ludzie jako jedyne zwierzeta sie czerwienia u mezczyzn jest to spowodowane kompleksem czlonka , natomiast u kobiet kompleksem braku czlonka :P

Gość erich fromm
ale dlaczego chcesz ten numer? :P:P przyciskasz mnie do muru...:D założe niedługo tego gadulca to do Ciebie skrobnę bo "nie wszystkie tajemnice musza być od razu rozwiązane" nie? :D:D

Gość erich fromm
to dobra teoria...:D:D:D:D:D

wiem.. teraz musisz mi tutaj podac 3 ostatnie cyferki :P a ponad to to zdajesz sobie sprawe z tego ze naszej rozmowie przyglada sie zapewne wiele osob? :P

Gość erich fromm
tylu nas czyta aż? :D:D:D:D:D:D:D

Gość taka ja..fajna
🌻

Gość erich fromm
kogoś poniosła fantazja...:P ale ostatnie 3 cyferki na nic Ci jak nie będziesz miała pierwszych 6 :D:D:D:D

Gość erich fromm
ta kafejka już dawno rozkradziona :O

nie mowilam ci jeszcze o mojej pewnej wadzie... jestem okropnie niecierpliwa... :( tymczasem ty bardzo igrasz sobie z moja cierpliwoscia :P

Gość usmiechnieta
melani, ja tez pracuje w miejscu gdzie mam kontakt z klientami, przychodzi do nas wiele młodych mezczyzn i wiesz usmiecham sie czesto do nich i zagaduje, nie dlatego ze mam ochote na nich tylko po prostu aby stworzyc symaptyczna atmosfere. a no i mam taka zasade ze z klientami sie nie umawiam, gdybym spotkała go na miescie to owszem ale nie w pracy..

Moje kolezanki czesto cos u niego zakupuja i do nich nigdy sie nie usmiecha...twierdza nawet ze jest gburowaty :P Naprawde mnie juz tu nie ma. Szkoda mi kontaktu ale coz.. :(