Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynnnn

Żygam już tym!!! Skreślony przez kolor włosów...

Polecane posty

Gość blondynnnn

Nie urodziłem się brunetem, taki klimat, dlatego skreśla mnie 90 % kobiet ??? Wszędzie czytam tylko brunet brunet brunet.........Mam się farbować :/ Nie piszcie, że nie bo dzisiaj cały internet pisze o facetach i ciągle się to przewija........ I podobno to my mamy wymagania i jesteśmy puści

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja się zawsze za blondynami oglądam :P

Facet gdzie Ty mieszkasz??? Dla mnie bruneci moga nie istniec;) Ehh, blondyni...

Gość panikujesz
stary !!! 90% facetow woli dlugowlose blondynki i co z tego?

Gość a brunet tylko wieczorową
porą

Gość MIsia Pysia *
ciebie skresla twoja glupota 🖐️

Gość blondynnnn
tylko u mnie na stuiach są prawie same brunetki, i wszystkie mają chłopkaów, zobacz na wybory Miss World większość teraz to brunetki....

Gość hipiiii
to może zacznij rzygać przez RZ :P

Gość blondynnnn
jestem głupi bo powiedziałem wam w twarz coś co dla wielu chłopaków o jasnych włosach jest oczywiste!!!

Gość a ja sie
przyznam bez bicia, nie podobaja mi sie blondyni ani rudzi, nienawidze piegow u kobiet a co dopiero u faceta i co? i nic.

Hej. To może i prawda. Rzeczywiście wiele lasek woli wysokich, opalonych brunetów. Ale ja ostatnio ogłądam się za blondynami. :D ;P Czyli są jeszcze laski które dałyby się "wyrwać" . Powodzenia na łowach. :D

Gość annanasek
a ja tam lubie blondynow NIE!- dla ciemnych wlosow ciemnych oczu ciemnej karnacji taki latino to nie dla mnie!!!

Gość Man of Honor
Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że jesli chodzi o wygląd to kobiety są bardziej wymagające i potrafią cię skreślić za coś na co ty nawet wpływu nie masz...

Gość a ja sie
ciemne wlosy, oczy, karnacja to nie koniecznie typ latino (chyba ze ma zel na wlosach i pedalska brodke :P ) ale taki facet wydaje sie jakis taki bardziej meski, a wiadomo grzeczne dziewczynki lubia niegrzecznych chlopcow, moze dlatego :)

Gość głupota to domena kobiet
głupie cipy którym się w dupach poprzewracało....... niech was te lovelasy bruneciki zdradzają ile wlezie

Gość annanasek
oj w sumie co to za roznica??? tak sobie mysle przeciez jak kogos lubisz to raczej za to jaki jest a nie jak wyglada!!! ale predzej jednak obejrze sie za blondaskiem niz inna cholera!!!

Gość rudy
a ja jestm rudy i mam 10 kg nadwagi i mialem super ladna dziewczyne a tez kilka wczesniej moglem miec ale mialem takie prolemy jak ty dopoki nie stalem sie pewny siebie i przebojowy

Gość lalalala245
A ja jestem rudy chydy pryszczaty niski i chory psychicznie wiec jakbym do tego byl jeszcze pewny siebie i przebojowy to bylbym naprawde pieprzniety bo to by znaczylo ze dalem sobie wmowic ze gowno to cukierek.

Gość ee tam
ja wolalam rzeczywiscie brunetow, ale teraz jeden blondyn zawrocil mi w glowie, wiec to chyba nie ma takiego znaczenia. nie doluj sie chlopcze;)

Gość rudy
liczy sie intelegeincja charakter uroda i serce wg mnie najbardziej charakter

Gość truttje
a moj maz jest lysy i mi z tym dobrze :), tylko prosze bez komentarzy, ze jest stary itd. on ma 36 lat :)

kazdy facet jest slodki :D nawet ten brzydki rudy, jak sie kolo zgoli na lyso to dopiero wtedy midozio.. no chyba ze ma morde jak z horroru -__-

A mój mąż jest prześlicznym brunetem za którym panny sikaja w majtki... Tyle że od samego początku mu powtarzam że nie jest i tak w moim typie :) Od zawsze wolałam blondynów. Kocham go i tak naprawde to dla mnie jest najpiękniejszym facetem na świecie ale jeśli chodzi o ogół to blondyni bardziej mi sie podobaja i to na nich częściej zwracam uwagę :)

a ja kocham swojego szatynka :D i cio...ale blondyni tez sa niezli szczególnie z niebieskimi oczkami...jak miałam 15 latek to sikałam za takimi :)

Gość Ciemna blondynka
A ja Ci powiem tak. To ze masz kolor blond nieznaczy ze cie to dyskwalifikuje, skresla z listy tych ''cool'' mezczyzn. Bo nie kazda kobieta uwielbia brunetow. Dlaczego jest kilkadziesiat firm np.samochodowych? bo tyle gustow. To co mowisz wcale mnie tym nie przekonales. Mnie osobiscie gdyby jakis facet sie spodobal to napewno nie z powodu koloru czupryny. Ale kolorowej, barwnej duszy. Zarowno uwielbiam brunetow jak i blondynow. Wiec napewno nie ma co sie tym przejmowac. Podobasz mi sie caly, tak bym stwierdzila gdybym cie poznala albo caly mi sie nie podobasz pod kazdym wzgledem a nie tym co mowisz!!! uwierz jestes napewno jedyny w swoim rodzaju. :) 🌻