Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponiewierana

czesc, nie mam komu sie wyzalic, kto chetny mnie wysluchac

Polecane posty

Dobrze robi niech dziecko uczy że głośno jest w domu . Później nauczysz brzdąca że bedzie sie budziło jak kot straci popielniczke to bedzie płakać. żadne dziecko nie umarło od chałasu a co do tego spania no to przykre bo ja maże o dziecku i bym nie spał całę nocy by było mu dobrze :(

Gość zalamanaaaaaaa
dobrze robi tak??hmmmmm to ja moze bardziej wyjasnie- chodzi mi o to ze jak mala klade do spania to on swoim krzataniem ja rozprasza! wyrywa mi sie z rak itp itd jak juz zasnie to spoko, mam czas dla siebie...czy mnie juz rozumiesz???

Gość witaj sponiewierana
ja tez mam z tym usypianiem wiec rozumiem twoja sytuacje

Ja cie cały czas rozumiem W takiej sytuacji musze napisać coś czego bardzo nie lubie Wymienić na lepszy model

Gość zalamanaaaaa
tj. tez mam taka sytuacje i tez mam takiegoo meza!!!!:)

Gość sponiewierana
lepszy model?? chyba wole byc sama:(

Gość sponiewierana
jest ale pewnie zajety:(

Gość sponiewierana
serce sie kraja jak widze takie malzenstwa u ktorych szczerze widac ze sie kochaja!!! :(

Gość grypser25
musztarda a ty myslisz, ze zlodziej, bandyta czy jak tam to nazywasz nie musi pracowac na pieniadze? Uwazasz, ze przychodza do niego same? To jest bardzo stresujaca i odpowiedzialna robota, w ktorej czasami trzeba postawic wszystko na jedna karte i mozna wszystko stracic. Nie uwazam, ze mozna nazwac mnie leniem jezeli wyłudzam lub kradne pieniadze bo skoro bylo by to takie latwe to polowa malolatow by sie w tym ciezkim fachu trudnila. Albo cie zamkna, albo zastrzela, albo stracisz wszystko na jakims przekrecie bo kto inny cie wydyma i nie ma lekko.

Jak to było Elo Miłość Dobre słowo Nauczyłem się tego żyjąc Hardcorowo Ulica uczy radzić sobie w takim kraju jakim jest Polska Tu albo trzeba być ogarnietym albo bogatym po rodzicach żeby się dobrze żyło

Gość vokini
jak ja was rozumiem... przyłączam się ale ja poza mężem dodaję jeszcze brata... mieszka z nami. Czasem wyć mi się chce......buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość grypser25
A ja dodam jeszcze, że małpy nie pracują a żyją

Gość a malpyyyy
malpy lubia sie przygladac