Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Jak najczęściej mówicie do swoich mężów i do dzieci? Nie licząc oczywiście wołania po imieniu:p do męża - misiek do córki - kochanie, skarbie, bąbelku

do męża:Łuki ....kocie ....draniu :P do Julii:słoneczko ....pszczólko ....skarbie ...Julciu ...panno Julianno :) Juliuszku :)

Teraz mi się jeszcze skojarzyło, że moja córka uwielbia oglądać bajkę Mulan. Tak więc teraz nazywam ją Fa Mulan

do synka - misiek,żabka,łobuzek,smerfuś,przystojniak.A jak się wkurzy to i wkurzony Chopenek do męza -misiek,tołdi (chyba tak to się pisze to ten z gumisiów),zgredzik

do meza mowie najczesciej \"ty ch*ju\"...albo wcale sie nie odzywam, w przyplywie dobrego humoru mowie \"pijaku\", \"leniu\" lub \"brudasie\" no ale po 20 latach bycia razem to chyba moge

witam ja do męża mówię kochanie, Kocie, koteczku i wszystko inne co jest kotowe:) a po za tym BUBU, albo BUBUlku:P a do córci Lusia, Lusieńka, Luluś, Lulek, Lusy, Łusia i Króliczek, a córcia ma na imię Łucja :)

eszira_ bardzo ładnie nawałas swoja córeczke . Mojaprzyjacióła nosi to piękne,świetliste imię :) izabelka1283_ Tak Łukasz :) : Łobuz ? Ale jaki słodki łobuz :P