Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia idotka

skaner - małe pytanie

Polecane posty

Gość głupia idotka

kupiłam nowy sprzet [urzadzenie wielofunkcyjne]... nigdy wczesniej nie uzywałam skanera .. czy on pobiera tusz :P z drukarki ? ....

Gość głupia idotka
:( nikt mnie nie oświeci ?

Gość głupia idotka
bo pojemniczki z tuszem przesuwają sie podczas skanowania :P ...

Gość taa a jak skonczy sie mu tusz
to kredka dorysuje :O

Gość głupia idotka
to nie jest skaner ;) ... to skaner drukarka kopiarka w jednym urzadzeniu :P

Gość strongmenka444
hej , ja tez mam taka drukarek Xeroxa 3 w 1 ... i nie wiem za bardzo w czy masz problem..czy Twoje urzadzenie jest w technologii SolidInk czyli stały atrament?

Gość taka jakas see
jak ma uzywac tuszu? przeciez kopia wyswietla sie na kompie:O

Gość alte_jahre
Niektórzy myślą, że ich mózgi są lepsze od mózgów innych osobników. Bardzo im gratuluję trzeźwej i obiektywnej samokrytyki. To właśnie takie szalone krowy myślą, że jeżeli nie mają żadnych problemów z drukarkami xeroxa, to są w jakiś sposób lepsze od innych. Żenada...

Gość kontador
nie pobiera:) a tusz teraz to przezytek odkąd xerox solidink wprowadził, bardzo fajna technologia;) www.postawnakolor.pl

skaner nie pobiera, ale drukarka to i owszem, nawet sporo. dlatego warto się zaopatrzyć w dobrej jakości ale jednocześnie tanie tusze. Zarówno zestawy regeneracyjne, jak i zamienniki, a także oryginały do wielu typów drukarek mają na sklep.drtusz.pl . Ja tam się zaopatruje i bardzo sobie cenie współprace z tym sklepem. W razie problemów ze sprzętem zawsze można zadzwonić a obsługa na pewno fachowo doradzi.

Gość Simona1811
Też tam kupuję zamienniki i chciałabym wszystkim uświadomić, że zakup oryginalnych tuszów to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo dobry zamiennik w zasadzie NICZYM nie różni się od oryginału. Niczym, oprócz dwa razy niższej ceny.

Gość gość
Nie lepiej po prostu przejść się do jakiejs firmy, serwisu czy no czegokolwiek zwiaznaego z drukarkami skanerami i reszta urządzeń biurowych, np. www.markor.com.pl

Gość gość
Jeśli mowa o skanerach, zerknijcie sobie jeszcze koniecznie na https://www.finereader.pl/. To tzw skaner ocr. Świetny program bardzo ułatwiający wszelkie prace biurowe.

Gość MRLONtt

Ja wziąłem drukarkę, skaner i kopiarkę w jednym. Dobra opcja moim zdaniem, bo można zaoszczędzić całkiem sporo pieniędzy. Jedno urządzenie a bardzo praktyczne. Koszty wydruku też niewielkie, co moim zdaniem również jest ważne. Epson ma teraz drukarki w promocji na cashabacku także się opłaca.