Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamour

Umieszczanie w stopkach zdjęć,blogów i innych rzeczy,po co?

Polecane posty

Gość lamour

po co to? ja nie rozumiem czy te młode matki (bo głównie one to robią) są jakieś niedowartościowane? ze piszą w kółko o Britney Spears a o mnie nie? umieszczają zdjęcia swoich dzieci, linki do tandetnie zrobionych blogów itd, w których można zobaczyć tandetne zdjęcia zrobione cyfrówką,bo jeszcze ani jednego ładnego nie widziałam niestety.pytam się po co to? niektóre dziewczyny wcale nie są ładnie nie oszukujmy się i dzieci niestety też nie więc po co to umieszczać? czy to coś daje? dowartościowuje? czujecie się wtedy lepsze,fajniejsze ze ktoś was zobaczy?

Gość lamour
oprócz podszywaczy czekam też na inne wypowiedzi

Gość lamour
zazdrościsz?

Gość kolejna wypowiedź
to prawda, smierdzi jej :o

ja też mam stopkę i co z tego ?? :P nawet 2 mam: prawa i lewą oraz płaskostopie tudzież :D

Gość su...ka
a h...j cie to obchodzi,piz....o ogolona.

Nożyczki ---> rewelacyjny tekst o dwóch dziewczynkach i różowej muszelce ;) ;) rozwalił mnie :D :D

Gość aaaaaaaa bbbbbbbaaaaaaaa
stopki po zdjęciami są między innymi dlatego, aby rozmawiające matki o dzieciach mogły zobaczyć dzieci swojej rozmóczyni, lepiej się rozmawia jak wiadomo z kim się ma doczynienia no od razu wiadomo w jakim wieku ktoś ma dziecko. A tak na marginesie, każda matka jest dumna ze swojego dziecka i chce się nim chwalić przed całym światem, co nie oznacza ze czują się niedowartościowane

A ja bardzo lubię oglądać zdjęcia dzieci w stopkach. I jak napisała Papierowe - nie chcesz - nie czytaj, proste jak drut:O

a wiesz, że nigdy nie przyszło mi do głowy, zeby tam wejśc i zobaczyć co piszesz ?? :( i dopiero ten temat mnie zainspirował, weszłam i nie żałuję :D :D :D tylko mogłabyś więcej zasłuchiwać :D :D :D

Gość lamour
ale mnie wkurwilyscie 😡...przez was zasralam se majtki rzadkim gownem:(

Gość lamour
albo wlasnie takie jak powyzej,po co ?:(

Gość lamour
zazdrościsz bo się nawet zesrać nie potrafisz

a jak tak strasznie Cię to drażni to w prawym górnym rogu masz taki znaczek : x kliknij na niego a nasze stopki znikną jak ręką odjął :P :D :P

Gość lamour
ok,widze ze tej mody wpisywania i podawania wszystkiego w stopkach dotknąć nie można bo zaraz wylejecie na mnie pomyje, blogi są niestety tandetne tak jak i zdjęcia tego niestety nie da się ukryć,moze popracujcie troche nad nimi?

alez ja wcale na Ciebie pomyj nie wylewam ;) tylko dobrze radze bo dbam o Twój układ nerwowy :D lepiej wyjść skoro tak strasznie Cię to drażni :D pewnie przez te nasze stopki po nocach spać nie możesz bidulko ?? ;(

Gość lamour
papierowe nożyczki czy on ma być śmieszny?

Lamour, roznym ludziom podobaja sie rozne rzeczy, jesli Tobie sie cos nie podoba to po prostu tam nie wchodz, nikt Cie nie zmusza. Przyjmij do wiadomosci, ze innych moze to interesowac.