Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilna sprawa

CHOMIK !!!!!! RATUNKU !!!!!!

Polecane posty

Gość pilna sprawa

mojemu chomikowi zrobiło sie takie cos na pyski , wielka gula szara niedaleko tych jego woreczków na żarcie;( teraz do weta nie pojade bo nie mam gdzie co to moze byc ?! :(;(;(;(

Gość bykusia
moze poprostu ma napakowane jedzenie w tych policzkach :o

Gość jamesmk2003
Jezeli to rak i wet przekluje to sie rozprzestrzeni we krwi. To samo z ludzmi. Tak zwana biopsja zabija ludzi a idiotow lekarzy wszedzie pelno. Musisz mu zaczac dawac zywnosc antyoxydacyjna, nie bardzo wiem jak to nazwac po Polsku ( antyoxidants), pestki z winogron, czarne jagody, maliny, jezyny, owoce granatu, moze to bedzie jadl (moga by suszone). Grzyby maja wlasciwosci przeciwrakowe. http://www.fungi.com

Gość azorro
Mógł sobie czymś skaleczyć pyszczek od środka i wytworzył mu się stan zapalny (jeśli to tak znienacka się pojawiło). Zanim zabierzesz mysiunię do lekarza dawaj mu tylko miękkie jedzonko żeby jeszcze bardziej nie podrażnić mordki.

Gość PRZYKRO MI BARDZO...
MOJ CHOMICZEK TEZ KIEDYS MIAL COS TAKIEGO...TAK Z BOKU...I PO KILKU DNIACH PRZEBUL TO SOBIE,ALBO MU PEKLO...NIE WIEM,ALE POTEM MIAL WIELKA RADE I POZYL KILKA DNI NIESTETY TYLKO JUZ...:(CHOMIKI TO MALE KRUCHE ZWIERZATKA,OGOLNIE KROTKO ZYJA I RZADKO WETERYNARZE POMAGAJA :(