Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNY21

CO ZROBIC?

Polecane posty

Gość SMUTNY21

WLASNIE ZOSTAWILA MNIE PO 4 MIESIACACH;( DZIEWCZYNA:(ALE MOWI ZE MNIE KOCHA ALE NIE TAK JAK PRZED TEM I TRAKTUJE MNIE JAK PRZYJACIELA:( CZY TO BYLA MILOSC?CHODZ W SOBOTE MOWILA MI PROSTO W OCZY ZE MNIE KOCHA I NIE CHCE MNIE STRACIC BO NIE UMIE BEZE MNIE ZYC TAK SAMO JAK JA BEZ NIEJ;( CO MAM ROBIC?? WIDZIELISMY SIE W KAZDY PIĄTEK SOBOTE I NIEDZIELE TYLKO WE DWOJE:( PISZEMY RAZEM ALE NIE WIEM CO ROBIC CZY WALCZYC CZY ODPUSCIC:( A KOCHAM JA NA ZABOJ I NIE UMIEM BEZ NIEJ ZYC:( POMOZCIE PROSZE

Gość nie cierpie gostkow cona litos
lapią panienki :o🖐️

Gość el mahiko
Kurna co to sie porobilo jestesmy ze soba 4 miechy a ja sram ogniem bo traktuje mnie jak przyjaciela facet jestes jak cipa takie texty no masakra jestes facet to sie zdecyduj a nie lecisz w kule chcesz z nia byc to idz i jej to powiedz jak gadanie nic nie da chlasni z liscia a jak nie to olej to i idz dalej fuck this...

a ja sobie ceniłam, że mówi co czuje:) Mówi o nas o uczuciach w wierszu, poezji małym zdaniu Na litość to sie inaczej bierze - robi sie minke i sie opowida nadwyraz o złym mezu gwałcicielu, o tym ze ona tak sie meczy bo musi dzieciom sniadanie zrobic, to ponad jej siły.. jak je nie kocha to sie nie dziwie, ze jej tak ciezko.. mysle, ze jakby zyła moim zyciem poczułaby co to zycie, ciezar. A tak wszystko miała za darmo, studia, wojaze, nawet prace.

Gość el mahiko
wodniczkajego ta wypowiedz napewno to tego topica???