Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia_P

CZY SOBIE PORADZIMY ?

Polecane posty

WITAM, DOKŁADNIE MIES TEMU WRÓCIŁAM Z ZAGRANICY WRÓCILISMY Z MEZEM, TERAZ REMONT MIESZKANIA, MAMY DWA POKOJE KUCHNIE, ZŁAZIENKE. JUZ OD DAWNA PLANUJEMY DZIECKO ALE NIE WIEM CZY 2 POKOJE STARCZA JAK TO SIE UŁOZY JA LUBIE SPOKUJ, MUSZE MIEC DUZO SWOBODY, SPAC W CISZY I SPOKOJU JESLI MAZ COS CHCE OGLADAC JAK WY SIE MIESCICIE W SWOICH DOMACH ILE MACIE POKOI, DODAM ZE NIE MAMY GDZIE ZOBIC ZADNYCH SCIAN DZIAŁOWYCH, CO PRAWDA DZIECKO BEDZIE SPAŁO W ŁÓZECZKU, MOZE SIE ZROBI JAKIS KACIK ZABAW, ALE NIE MAMY DUZO MIEJSCA, 1 POKÓJ TO TYPOWA SYPIALNIA 2GI TO DO SIEDZENIA Z KACIKIEM NA KOPMA. I JUZ NIE MAMY MIEJCA W SYPIALNI JEST SZAFA NA CAŁA SCIANE, A W 2GIM POKOJU MAŁE MEBLE BEZ ZADNYCH WIELICH SZAF NA UBRANIA, POTO JEST DUZA SZAFA SYPIALNIANA, ZEBY BYŁO GDZIE SCHOWAC WSZYSTKIE GRATY

Ludzie z dziećmi mieszkają w kawalerkach i jakoś sobie radzą. My mamy mieszkanie 2 pokojowe. Jeden pokój jest nasz, drugi dziecka. A poza tym jak będziesz miała dziecko to zapomnij o kąciku dla siebie i spokoju.

Gość jeśli najbardziej na świecie
cenisz sobie spokój i ciszę, to nie planuj dziecka - taka jest moja rada

ja mam dwa pokoje w jednym spimy my w drugim synek a dojdzie za pare miesiecy jeszcze jedno dziecko- fakt faktem jesli cenisz sobie spokoj nie wiem jak sobie poradzisz bo tak naprawde dziecko to nie mis ktory bedzie siedzial w kąciku- dziecko jest wszędobylskie i dosc glosne:D musisz przemyslec na czym ci bardziej zalezy- bo pare latek spokoju napewno bedziesz miala z glowy ale za to bedziesz miala potomka