Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maqda28

Grudki na otoczkach sutek - Help

Polecane posty

Gość Maqda28

Może ktoś z was miał podobny problem. Na otoczkach sutek mam nieduże grudki, wyglądają jak zaskórniki. Przy ostatniej wizycie u ginekologa pytałam co to jest i lekarz powiedział , że to "tylko gruczoły" nie wiem jak mam to rozumieć? Czy to znaczy że jest to problem dermatologiczny? Mam nieduże kłopoty ze skórą i skłonnośc do głębokich zaskórników na twarzy, poza tym nieliczne wypryski na plecach i na skórze głowy, ale nie jest to nic z czym nie można sobie poradzić. Czy te zmiany na otoczkach sutek można smarować standardowymi kremami na trądzik? Prosze o radę!!

Gość a jak
tak ma być to gruczoły łojowe.każdy tak ma

Gość faaaaaak
to normalne dziewucho!!!

Gość Maqda28
Chyba nie do końca takie normalne, laseczki prezentujące w gazetach gołe cycuszki jakoś takich grudek nie mają!! Ja też ich nie chcę!! Uważam że to obrzydliwe mieć takie "pryszcze" dookoła sutek. Czy to można zlikwidować??? Poaz tym te wyjątkowo "dojrzałe" można pozbawić zawartości (fuj) czy też nie ruszać? Szlag mnie trafia z tymi moimi cyckami!!!

Magda :D :D :D Ja od 15 lat pracuję w gazetach /bez rozbieranych rozkładówek, ale reszta ta sama/. Po to jest w redakcji studio graficzne i sprzęt, żeby dowolnie wykasowywać, zmieniać kolorki, kontury, dodawać, ujmować. Nie wierz w to, co widzisz w gazecie, to tylko obrazek :D Nie wierzysz jednemu lekarzowi, spytaj innego. Przyjrzyj się kobietom które znasz, albo spytaj o to koleżanki :)

Gość Magda nie płacz
ja też tak mam, czasem nawet wyciskam i zakrapiam spirytusem salicylowym... wątpię, czy któryś lekarz to wyjaśni...