Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unicorn0102

Czy któraś z Was zdradzonych żon zemściła się na kochance swojego faceta?

Polecane posty

Gość vnicorn0 102
Ja też jestem głupia i brzydka. Siedzę na codzień w topiku o dietach, ale nic nie pomaga na moje otłuszczone cipsko.

Gość musicinme
zamiast mózgu r h t

Gość r h t
Przestań się podszywać. Jest mi już przykro :( Co ci zrobiłam?

Gość r h t
No zróbcie coś. Nie mogę sie wypowiedzieć, bo ciągle bzdury.

Gość r h t
Kto mi poliże cuchnącego pieroga?

dobra, pośmiałam się, popisałam sobie więcej podszywów nie będzie bo zarezerwowałam nick, więc jakikolwiek wpis poniżej, z rht na pomarańczowo to już nie ode mnie, zresztą znikam z tego tematu wyrazy solidarności i sympatii do wszystkich dziewczyn, które świadomie NIEWINNYCH nie ranią i uważają takie ranienie za niegodne człowieka, do dziewczyn skrzywdzonych przez partnerów lub ich kochanki, do tych które to boli i chciałyby coś zmienić itp.

szowinistyczna swinio: dzieki za caluska: rzeczywiscie wymowny:D rht: olewaj podszywaczy:) ludki ide do domku, nareszcie koniec pracy:) do zobaczycha jutro buziaki

do vnicorn0 102 drogi pseudo podszywaczu, jakże bardzo się mylisz jestem b. wykształconą osobą na ważnym stanowisku i moje c... jak to nazywasz nie jest ani nie otłuszczone tylko szczuplutkie z brazylijską fryzką.... może być tobie tylko żal żę takiego \"cipska\'\' jak moje nie możesz mieć!! Więc wypier....j z mojego topiku, bo nawet toleruję wypowiedzi szowinistycznej świni które też coś wnoszą do wątku, ale takie beznadziejne teksty jak twoje .... siedzi takie coś jak ty przed monitorkiem w neciku.... i pisze ... pewnie masz kompleksy, a ja nie mam ich wcale i dlatego nie obrażam nikogo ani w realu ani w necie!!!

Gość tia wyższe
a co to jest? "żal żę " Przed że stawiamy przecinek cioto.

bloomoo, spoko, raczej olewam ale wolę wyjaśnić wątpliwości trzymaj się 🌼

Gość kończycie
pracę i do kogo wracacie? Do mężusia fiuto- moczusia czy do kochanka?

W moim przypadku wyszlo to tak, że to tamta dziewczyna wyszła na idiotkę. ręciła z moim byłym facetem, więc z facetem sie rozstałam, a ja widywalam czasem na mieście. Kiedyś przez przypadek spotkałam ją w sklepie, szukała spodni. Stanęłam blisko niej i sie przyglądałam. Co ona przyłozyła do siebie jakieś spodnie, zaczynałam parskać smiechem. W końcu nie wytrzymała i wydarła sie na cały sklep: I co się k*** gapisz? Ja w tym momencie spojrzałam na nią jak na idiotkę, nie tylko ja zresztą, wszyscy którzy stali obok zaczęli jej się przyglądać i podśmiewać się z niej. Panna spiekła buraczka, rzuciła spodnie i wyszła. Trochę ją podpuściłam, przyznaję, ale jakoś wcale mi jej nie było szkoda...

te, kończcie: po co tyle jadu??? cos sie nie dalo zrobic? ktos Cie zranil biedne kurczątko?dziewczyna/chlopak nie zseksił? jak nie masz zdania na zaden temat to nie marnuj klawiatury howgh!!

Gość do rht
rzeczywiście dzieci nic nie są winne, więc lepiej żeby one nie wiedziały o niczym bo to może odbić się na ich psychice!!!!!!!!!!ale kurestwo trzeba niszczyć i pomysł z tym żeby wszyscy sie dowiedzieli że pewna osoba jesli wogóle można ją nazwać człowoiekiem, zniszczyła komuś życie, zadała tyle bólu,popieram zemsty NA KOCHANKACH, trzeba WALCZYĆ Z KURESTWEM!!!!!!!!!!

Gość te bloomoo czy jak ci tam
to ty jestes niedopieszczona. Nie dziwię się- facet zdradził, nie ma komu dupy dać.

Gość znam
takiego, co zdradza. Po waszych wypowiedziach zdecydowałam, że nie będę milczeć, tylko rozgłoszę po całej okolicy, co świnia robi żonie. Najpierw dowiedzą sie dzieci- bywaja u mnie w domu, bo przyjaźnią się z moimi.

Gość do kochanek
DRŻYJCIE, BO KARA I TAK WAS SPOTKA, KAŻDA KRZYWDA DO WAS WRÓCI Z WZMOCNIONĄ SIŁĄ, I MYŚLCIE KIEDY COŚ ROBICIE W ŻYCIU, KIEDY MACIE ZAMIAR KOMUŚ ZNISZCZYĆ ŻYCIE, ZOBACZYCIE KIEDYŚ ZE NIE WARTO BYŁO ALE BEDZIE JUŻ ZA PÓŻNO, WIĘC PAMIĘTAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE NISZCZCIE CZYJEGOŚ SZCZĘŚIA BO CHŁOPY TO GŁUPKI I RZADZIEJ MYŚLĄ NIŻ WY, PAMIĘTAJCIE ŻE CZEKA WAS SĄD OSTATECZNY I KTOŚ WAS Z WSZYSTKIEGO ROZLICZY!!!!!!!

do te bloomoo: akurat kula w plot! jestem dopieszczona na maksa:D mieszkam z moim Kochaniem i na seks codzienny nie narzekam:D wiec wal sie na ryj pomaranczo:D

dajcie spokój tym biednym dziecko...to nie ich wina, że tatuś to chuj albo mamusia to kurwa... no zróbcie wreszcie z tym porządek... :/

Gość ZOSTAWCIE DZIECI
W SPKOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONE NIE SĄ NIC WINNE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość te bloomoo
:) :) :) Ciekaw ile jescze innych to twoje kochanie dopieszcza na maksa :) :) :)

Gość znam
Dlaczego? Mam wrażenie, że pomysł rht - bo to ona mnie "natchnęła"- jest dobry.

do te bloomoo moje kochanie dopieszcza mnie i swojego psa hehe:D a Ty co? zazdrosny o dopieszczenie czy niedpoieszczony bo wnosze zes facet siedzacy przed monitorem z braku rzeczywistych propozycji w naturze odstosunkuj sie i spadaj na drzewo banany prostowac :D

Gość PAMIĘTAJCIE
O PRZYKAZANIU JEDENASTYM, "NIE POŻĄDAJ CUDZEGO MĘŻA!!!!!!!!!!NIC NIE BOLI TAK JAK BÓL CZYJEJŚ ZDRADY, KTÓRA NIGDY NIE ZNIKA POD BLIZNĄ, NIE , NIE CUDZOŁÓŻ Z INNYM MĘŻCZYZNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

no to dlaczego dzieci? skoro pomysł dobry to sprawa też chyba już przemyślana? może i są jakąś bronią w tej \"zabawie\" ale chyba one najwięcej zapłacą niż ich mamcia-lodomat...

Gość bloomoo i
tak cie zdradzi :) :0 :) :) :) :) :)

Gość NO WŁAŚNIE DZIECI UCIERPIĄ
NAJBARDZIEJ!!!!!!!! JA TEŻ WYPISAŁAM NA SAMOCHODZIE TEJ KURWY CO ZROBIŁA I SĄSIEDZI SIĘ UŚMIALI I MA WSTYD DO KOŃCA ŻYCIA