Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia_P

DO MAM stosujacych DIETĘ---------------nie karmiacych

Polecane posty

powiedzcie mi drogie mamy czy stosowałyscie diete 1000 kal, a moze własnie ją stosujecie, ja ją stosuje ok juz miesiaca i chudne strasznie pomału na poczatku był spadek 5kg i stoi w miejscu, chodze na fitness 2x tyg. staram sie nie przekraczac 1000cal. ale idzie waga kiepsko pomału ile schudłyscie i ile ja stosowałyscie

Ja stosowałam te dietę. 5 kg w ciągu miesiąca, to nie jest mało. Organizm, aby spalić 1 kg potrzebuje ok. 7 tys kcal, więc cudów nie ma. Nie chcę cię martwić, ale za miesiąc metabolizm ci zwolni i będziesz chudła kg na 2-3 tygodnie. Nie ma co narzucać zbyt szybkiego tempa chudnięcia, bo będziesz miała obwisł skórę i zaczna ci wypadać włosy.

DZIEKI OLA TAK WŁASNIE SŁYSZAŁAM ZE POTEM CHUDNIE SIE POMAŁU 1 KG NA TYDZIEN ...ALE I TAK DOBRZE TERAZ WAZE 68 WAZYŁAM 73 MUSZE KUPIC WAGE ELEKTRONICZNA BO NA ZWYKŁEJ SIE NIE WYZNAM ...RAZ TAK RAZ SIAK. juz przywykłam do niej podoba mi sie jem co chce sdama układam sobie posiłki, nie lubie diet gdzie musze jest to co w diecie to nie dla mnie a tak jestem wolna i jem na co mam ochote byleby nie przekroczyc 1000 kal.

Gość Gabi 26
Ja jestem na diecie ponad 3 tygodnie i schudlam 7 kg 2 kg na tydzien zobaczymy jak bedzie dalej mam nadzieje ze kg nie stana w miejscu