Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zakrecona_123

a jednak romantycznie?

Polecane posty

Mieszkamy razem od dawna , mamy ukochanego dzieciaczka. Było nam tak dobrze , ślub rozpatrywałam do tej pory w kategoriach formalności , żeby było normalnie. I co... totalne zaskoczenie! Śliczny pierścionek, romantyczny wieczór , Pytanie "wyjdziesz za mnie?". Zaczęłam patrzeć inaczej na to wszystko. Zastanawiam się teraz jak to powinno wyglądać, ten ślub, przyjęcie weselne, będzie na nim przecież nasze dziecko. Łapię oddech ale jeszcze trwam w zaskoczeniu. Czy któraś z was brała tak ślub?

Gość i tak sieeeeeeeeee
rozwiedziesz za 2 lata :-0

A gdyby nawet, nigdy nie wiemy co nas spotka. Tylko po co ten jad. Nie można być szczęśliwym bo zaraz ktoś się znajdzie żeby zdołować.

Gość madralaa
On zginie w wypadku samochodowym... przykro mi:(

Gość Masdatema
Madrala jestes idiotka anie madrala wiec sie zamknij !!!!!!!!!!!!

Gość Masdatema
A co do autorki topica to GRATULUJE ! :) I nie przejmuj sei tymi głupimi komentami to wiesz ze piszą to takie co ważą 100kg i nawet na nich facet nie chce splunąć a co dopeiro żenić się z nimi :) Niczym sie nie przejmuj bedzie suepr ślub o jakm marzy każda kobieta :)

Gość rht
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) żadna tak nie miała bo co człowiek to inne odczucia i sytuacje :))) to cudownie że tak romantycznie twój mężczyzna ci się oświadczył, to wiele mówi o jego zaangażowaniu, że zależało mu na całej oprawie no to żyjcie dalej DŁUGO i SZCZĘŚLIWIE!!!

Gość madralaa
niestety miala wizje on zginie ,splonie w samochodzie. modlmy sie za pokoj jego duszy......:( :(

Gość totalnie zakręcona_123
Dzięki za MĄDRE wpisy i gratulacje. Wiecie co dzięki takim kretyńskim wpisom nie można już na forum pogadać z normalnymi ludźmi, podzielić się swoją radością czy problemami . Skąd w was tyle nienawiści. Co siedzicie sobie sami w czterech ścianach, pewno nie macie przyjaciół bo kto by sie chciał z wami zadawać więc gdzieś musicie dać upust własnej głupocie. Złe życzenia czasem wracają do tych co je wypowiadają :-)

Gratuluje! Będzie wszystko super i nie zwracaj uwagi na głupie wpisy, życzę Wam dużo szczęścia na \"nowej\" drodze wspólnego życia :)

To cudownie:) życzę Ci aby ten ślub nie był dla Ciebie tylko formalnością, zadbaj o szczegóły, o dobrą atmosfere, o magię tego dnia, zobaczysz za kilka lat będziesz go wspominać ze łzami w oczach, może byliście zawsze razem, ale spraw aby ten dzień był taki jakbyś chciała mu powiedzieć: \"oddaję Ci mój cały świat i biorę Twój za mój na zawsze i do końca\". Macie dzieciątko, to może nie jest codzienna sytuacja, ale jeśli zadbasz o tą chwilę, o jej piękno, to Wasze dziecko ukaże Wam cud miłości, która Was łączy, chyba nawet ten jenden z największych cudów na świecie:) Pozdrawiam i życzę wiele szczęścia:)