Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipton ice tea

wstrzemięźliwosć od SEKSU podczas ciazy

Polecane posty

ile wy musiałyscie wytrzymac bez zblizen podczas ciazy, czy wogóle miałyscie ochote na sex i jak sie do tego ustosunkował wasz maż

Ja niestety przez pierwsze miesiące ciąży nie miałam zbytnio ochoty na zbliżenia ponieważ męczyły mnie mdłości i omdlenia ale jak tylko się lepiej poczułam to wykorzystywaliśmy ten moment :) Natomiast od jakiegoś miesiąca nie kochaliśmy się wogule ponieważ podczas wizyty u gg okazało się że chocby najmniejszy dotyk sprawia że macica mi się stawia do porodu i niestety gin zabronił już wszelkich \"zabaw\" aż do końca ciąży :( Oboje doszliśmy do wniosku że jeżeli parę chwil przyjemności naszej może zagrozic naszemu dziecku to lepiej będzie już faktycznie zrezygnowac z seksu ... Mój narzeczony nie protestował bo już kocha swoją córcię ponad wszystko ❤️

Gość
czy miałam ochote??????? prawie non stop!!! hahahahahahhahahaa

ja jestem w 7 mcu i myślę, zeby juz przestac sie kochaĆ, bo szczerze mowiąc nie jest juz tak jak bylo i czasami jest mi az przykro z tego powodu:( moj narzeczony mowi niby, ze jest ok, ale ja wiem ze nie jest, zresztą moje odczucia tez nie są juz takie same. więc jesli przestaniemy kochac sie teraz , to wrocimy pewnie do seksu za jakies pol roku;( bo ze 3 mce po porodzie tez chyba nie wolno

Nadal regularnie i dość często zażywałam seksu :D była tylko raz mała przerwa kiedy nakazł ją lekarz ze względu na skurcze, ale tylko 2 tygodnie:D Można nawet powiedzieć, że miałam zwiększoną ochotę...;)

Ania 86 - jeśli nie ma komplikacji po porodzie to wystarczy odczekać 6 tygodni. Niektóre kobiety nawet wcześniej zaczynają ponownie współżycie - wszystko też zależy od samopoczucie i potrzeby:)

Gość ponad 11 mcy
czyli całą ciążę i połóg..miałam od początku zagrożoną ciążę, ja się nawet aż tak nie bałam i miałam ochotę ale mój mąż to panikarz.. i stwierdził, że nie jest zwierzęciem i wytrzyma bez seksu i że dziecko w tym momencie jest ważniejsze niż jego popędy.. i najciekawsze jest to, że kiedy nie uprawialiśmy seksu, zbliżyliśmy się do siebie jak nigdy.. zakochaliśmy się w sobie od nowa..po iluś latach małżeństwa i może jakiejś rutyny małżeńskiej, nagle zaczęlismy więcej i szczerzej ze sobą rozmawiać, poczuliśmy się trochę jak nastolatki "przed pierwszym razem".

Gość Net znizyła się do
poziomu Achy, a myślałam ze jest normalna babką, ale to co zaczyna wyprawiac to jest śmieszne.

Gość Net znizyła sie do
to idz się pobaw z Acha, kabaret za darmo jest przynajmniej 🖐️

Ja tam w ciąży non stop mogłam sie kochać! Czułe słowka hahahahahahaha nic dziwnego, że faceci po burdelach latają... Co chcesz od net-ar pomarańczka? Ze miała się z kim kochać? Zazdrościsz? Czy tylko tak sobie złośliwości ćwiczysz? A czemu \"prawie\" kobieta? Jest jakaś definicja?

Ja tam w ciąży non stop mogłam sie kochać! Czułe słowka hahahahahahaha nic dziwnego, że faceci po burdelach latają... Co chcesz od net-ar pomarańczka? Ze miała się z kim kochać? Zazdrościsz? Czy tylko tak sobie złośliwości ćwiczysz? A czemu \"prawie\" kobieta? Jest jakaś definicja?

Gość Rafinka ty stara ruro
idz się dziecmi zajmij, a nie pierniczysz jakies głupoty, wstyd !

stara ale jara hahaha Jakie głupoty? Samo życie :) Czasem lepiej nie wiedzieć A dziećmi się tatuś zajmuje facet jak zadowolony to wszystko dla kobiety zrobi hahHAHAHA

Gość
tak jest!!!! zadowolony facet to zadowolona kobitka wszyscy zadowoleni ! a wam zal dupy sciska ??????

Gość Rafinka ty stara ruro
Tak ściska mi zal dupe ze koazałas się net idiotką, sory ale pokazujesz na innym topiku swój poziom.

pomarańczka ty jeszcze starsza ruro wyluzuj się :D niedopieszczona jesteś?

Gość
poziom ? a moze wiesz co to znaczy sie posmiac?

No i nie wiem po co znów te kłótnie:o pewnie zaraz mi się też oberwie... ale trudno. Jak wiadomo w ciąży rośnie poziom hormonów i niektóre kobiety reagują na to zwiększoną ochotą na seks, jeśli nie mają do tego przeciwskazań medycznych czy to takie straszne, że się częściej kochają? ... Za chwilkę się okaże, że to grzech - wyluzujmy :)

wiesz Asiek, niektórzy po prostu lubią sobie poużywać... ale tylko słownie hahahaha Tobie nie muszę tłumaczyć :)

Gość
masz zbyt bujna wyobraznie mrozona herbatko kumasz? W życiu nie zawsze trzeba polegać na rozsądku !!! jak bys miała kogos do łózka nie musiałabys sie odchudzac

lipton, my cały czas na temat. wnioski do Twojej sondy : starsze wiekiem zawsze mogą, młodsze nie bardzo :)

Gość Wkrotce mama
net-ar żałosna jestes,nie tylko na tym topiku

Gość
nie napisałam ze jestes sama pisałam o łozku i o pisłam o seksie a ty sie bardzo zgorszyłas

Gość
wiesz ze pomaranczki sa mi obojetne?????

Gość Wkrotce mama
mam stałego nicka, ale nie zniżę się do twego poziomu,by go teraz pokazać a mam więcej wpisow niż Ty na czarno :P

Gość Wkrotce mama
i naucz się interpunkcji (stopka)

Gość
a to ciekawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli wniosek NIKOMU TU NIE MOZNA UFAC

Gość ponad 11 mcy
i znowu afera..boszeee..netar czy mogłabys wyluzowac? wszedzie gdzi sie pojawiasz, są kłótnie..musisz być okropną kobietą