Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14latkaaaa

kremy wyszczuplajace twarz!!!

Polecane posty

Gość 14latkaaaa

Co myślicie o kremach wyszczuplajacych twarz??? Czy np. jeśli kupie krem ogólnie wyszczuplajacy to czy mogłabym go stosować na twarz??? Zalezy mi na wyszczupleniu policzków, słyszałam ze takie kremy pomagaja czy to prawda??? np. krem wyszczuplajacy z Dax Cosmetics???! pomózcie!!! poradzcie co polecicie młodej cerze?? ;] pozdrawiam

Gość Ewcie_z_krajiny_absurdu
mysle ze stosowanie na twarz kremu modelujacego, wyszczuplajacego np. z serii na brzuch pomoze w 100%!!!!! Tez tak spróbuje bo moja buzka jest pulchna niestety... pozdrawiam

Gość katrinaa
dobry sposub!!!! tez tak spróbuje! pozdrawiam was ;***

Gość katrinaa
krem z dax cosmetics to nie wiem bo nie sprwdziłam na sobie ale jesli ktos wypróbował to nie ch napisze czy warto kupic??? ;]

Gość jak być piękną
a znacie jakiś dobry?

Gość jOottka
nie mam pojecia... samabym wypróbowała... moze ktos poleci jakis krem wyszczuplajacy twarz??

Gość anieee
z dax cosmetics, najlepsze ;]

sporo dziewczyn stosuje z powodzeniem na twarz (aby wyszczuplić ją) kremy do ciała antycellulitowe/ujędrniająco/wyszczuplające - chodzi o główny składnik takich kremów - kofeinę a cena takiego kremu do ciała jest znacznie niższa za większe opakowanie niż takiego \"specjalistycznego\" do twarzy..

Gość anieee
a czy np 15-latki mogą takie kremy stosować??

Gość onarr
no właśnie ????

Gość pooooooooowaznie
stosujecie takie kremy na twarz?

nie stosuję, słyszałam od kilku dziewczyn, że tak robią i twierdzą że działa. nie wiem czy są jakieś limity wiekowe..

Gość kaskaspodkaruzeli
a to cos jej nie szkodzi???

Gość kaskaspodkaruzeli
chodzi mi o to czy np. u 15 latki nie wystapi jakis skutek uboczny itp typu że w puźniejszych latach bedzie miałam problemy ze skurą i zmarszczki??;p

jasne ze jakieś skutki uboczne mogą być. w końcu to sam środek okresu dojrzewania. podrażnisz się tym i cię wysypie czy coś - średnio przyjemna dolegliwość na przykład.. ja bym się powstrzymała, ewentualnie skonsultowała z kosmetyczką jakąś lub lekarzem - te kremy są dość inwazyjne, skoro redukują tkankę tłuszczową.. nie wiem niestety czy mogą wywoływać jakieś długofalowe skutki w przyszłości :( moje znajome są też młode w sumie, ledwo po 20.

Gość 14latkaaaaa
co jeszcze polecacie?

Gość dla 14 latki
lektury szkolne!

Gość kasiaaaabarry
polecam balsam do ciała ujedrnajacy działa i na twarz! ;) sama stosuje

Gość Oli18
http://azjatyckicukier.blogspot.com/2011/07/wyszczuplajacy-twarz-krem-bio-essence.html - tu jest krem, podobno działa cuda... niestety nie jest dostępny w Polsce, ale dziewczyna która prowadzi ten blog może taki zamówić i przesłać jeśli komuś bardzo zależy ale nie jest to tanie (oj nie...) Musisz poczytać dokładniej, tam jest wszystko świetnie opisane, chociaż jak mówiłam jest to kosztowne. W Singapurze kosztuje 45 dolarów singapurskich- na nasze to jakieś 111,50zł (przynajmniej tak mi pokazał przelicznik) + jeszcze koszt przesyłki, ale jak mówiłam jak komuś zależy to czemu nie, ja sama gdybym pracowała i zarabiała to bym na pewno to zamówiła... niestety jeszcze nie mam własnych dochodów ;)

Gość gffgfgf
krem wyszczuplający? co za kretynki z was. Nie ma czegos takiego. Gdyby byl setki tysięcy kobiet i mężczyzn rzuclili by w cholere chirurgów i nie robili liposukcji. Wiem co mowie, od 2 lat walcze z ''bułami'' na kolanach i podbrodkiem. Dziesiątki (!) kremów, żeli , maseczek ,wyciągow roslinnych i innych pierdól ktore mialy zlikwidowac podskorny tłuszcz. Pierdole, umowilam sie na liposukcje :D

Gość Oli18
słusznie... to może zła nazwa... ogólnie chodzi o to ,że poprawia on ukrwienie krwi, napina skórę (trochę jak lifting) i to właściwie sprawia,że twarz wydaje się szczuplejsza ;) nie powiedziałam przecież, że spala tłuszcz z twarzy hahaha XD No w każdym razie polecam poczytanie o tym kremie na tym blogu lub innych stronach, jest on bardzo popularny wśród Azjatek ponieważ one mają manie ta punkcie twarzy w kształcie litery V i jest on przez nie bardzo ceniony ;)

Gość Oli18
Można je nazywać "dziwnymi" (chociaż można by było podać tu wiele równie upokarzających zdjęć polskich dziewcząt, tak samo jak też innych) ale nie można powiedzieć ,że nie potrafią dbać o siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o cerę ;) na pewno świństw i tandetnych kosmetyków nie używają... chociaż zawsze są wyjątki potwierdzające reguły.

Myślę całkiem szczerze, że to GŁUPOTA. Po co wyszczuplać sobie twarz? Naprawdę lepiej postawić na zdrową, zbilansowaną dietę i sport, niż przejmować się tym, że się ma grubą twarz.