Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14latkaaaa

kremy wyszczuplajace twarz!!!

Polecane posty

Ja myślę, że twarz szczupleje razem z całym ciałem, więc jeżeli pomimo spadku wagi ciała masz pulchną twarz, to oznacza to że taka Twoja uroda :) pyzy też są śliczne. No a gdybyś chciała kiedyś wymodelować sobie sylwetkę to baardzo polecam zabiegi karboksyterapii w klinice dr Michajłowskiego w Gdańsku. U mnie akurat było tak, że wraz z ciałem buzia też "schudła" - ale ogólnie mam okrągłą twarz, więc wyglądam młodo

Gość gość
ja również uważam, że schudnięcie samo w sobie powoduje, że mamy szczuplejszą twarz ;) wiem po sobie, bo widzę po zdjęciach. Oczywiście kremy mogą wspomagać, ale najlepiej wziąć się za ćwiczenia, sport itp ;)

Gość Tulka92
Hej, jestem w Gdańska i szukam dla siebie odpowiedniego zabiegu wyszczuplającego...zastanawiam się jaki wybrać, może mógłby ktoś mi coś doradzić?

Gość gość
Hej :) polecam Clinica Cosmetologica w Gdańsku - mają naprawdę szeroki wybór różnych zabiegów, każdy coś dla siebie znajdzie. Poza tym profesjonalizm czuć tam już od przekroczenia progu kliniki. Ja korzystałam z endermologii lpg i jestem do tej pory w szoku, że moje ciało może jeszcze tak wyglądać.

Gość Anita909
łooł a ja właśnie szukam czegoś dla siebie. Latka lecą i moje ciało niestety wiele mówi o upływie czasu... zastanawiam się jaki zabieg byłby dla mnie najlepszy...

Gość lady50
polecam endermologię :) jest jak taki masaż. Masuje tłuszcz i dzięki temu, że rozbija te lipidy organizm łatwiej je usuwa. U mnie pomogło. Teraz cieszę się moim ciałem na nowo :)

Gość Marylka908
a ta klinika w Gdańsku oferuje jakieś zniżki? Z tego co wiem to te zabiegi są dość drogie...

Gość ManuelkaW
mi się udało trafić w klinice Cosmetologica na zniżkę -40% :) miałam szczęście, bo wystarczał mi jeden zabieg, okazało się że tłuszcz nie jest aż tak rozległy i można go "rozwałkować" z jednym zamachem.