Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawwa ulicja

czy pierzecie ciuchy jak zalozycie je raz?

Polecane posty

Gość ciekawwa ulicja

ja po jednym zalozeniu zostawiam zeby sie wydychaly i chowam do szafy.

Gość wrrrrrr...
nie! wyrzucam i kupuję nowe - kto w ogóle ubrałby drugi raz to samo ubranie ???!

Gość ssssssstttara tprba
wiecie czemu pierzecie bo sie pocicie brudasi i niemyjecie i szybciej sie brudzi wam wszystko.... taka prawda.. niestety ja nawet jakbym nosila 3 dni ten sam podkoszulek to mi sienie spoci i nie ubrudzi tylko ciagnle pachnie slicznie..

Gość blllllllllllllle
a myjesz się tylko jak się ubrudzisz czy regularnie?:)

Gość ciekawwa ulicja
no ba ze mna jest tak samo. Np ubiore bluzke z rana o 8 i o 16 jest taka sama,pachnie proszkiem. Nie poce sie ani nic wiec nie piore po kazdym zalozeniu. Po 3-4 piore dopiero

Gość ludzie no nie mowcie mi ze pie
rzecie rzeczy po jedym zalozeniu :-o. to smieszne jest

Gość he_he
niektore ciuchy tego wymagaja, bo np traca forme i mniej przylegaja do ciala ja lubie swiezutkie, mimo, ze wlasciwie sie nie poce to mam wiekszy komfort po zalozeniu swiezo wypranych ciuchow w sumie duzo zalezy od rodzaju tkaniny

Gość ja sobie nie wyobrażam
żeby ciuchy nosić pare razy,ubieram raz i do praniaq-nie tyczy się spodni.Nie mam problemów z nadmierną potliwościa,ale lubię czuć ten zapach "czystości",płynu zmiękczającego.Do tych którzy twierdzą że ubrania wam pachną przez cały dzień: jakich płynów używacie? bo ja próbowałam wielu,ale po niedlugim czasie już nic nie czuć:(

Gość viaviha
Co za flejtuchy i brudasy!!! Jak można nie wyprać bluzki, którą miało się kilka godzin na sobie! Dla mnie niepojęte.

Gość dla mnie niepojete...
jak mozna chciec pachniec plynem do plukania a nie perfumami:o

Gość no to nielze
ja uzywam lenora rozowaego i ma mocny zapach ,nawet za mocny ,kolezanka mi powiedziala ze pachne swierzoscia na kilometr;/a tak wogole to ja sie dosc sporo poce niestety:(wiec nie wyobrazam sobie nie uprac bluzy czy bluzki na drugi dzien ,poprostu nie ma takiej opcji,moja matka i tak sie drze ze niedługo zbankrutujemy,antirdal uzywam ale i tak ciuszki lece do pralki po 1 dniu,nawet jak w szkole mialam tylko 4 lekcje,choc np moja kolezanka moze chodzic w tej samej bluzce przez 3 dni;/

Gość no to nielze
a i dodam jeszze ze w gimnazjum prałam sobie bluzki co 2 dni a bluzy co tydzien;/kurde to byly lightowe czasy,nic sie nie pociłam;/nawet perfum nie uzywałąm,poprostu nie mialam takie potrzeby,tylko nivea w sztyfcie i do szkoły ile bym dała zeby cofnąc czas...zycie jest dziwne