Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komu po

Komu URÓSŁ BIUST po tabletkach anty....

Polecane posty

Gość komu po

Kiedy bralam tabletki anty to moj biust powiekszył się calkiem sporo, jednak gdy je odstawilam zmniejszyl sie tak bardzo, ze jest mniejszy niz wowczas gdy zaczelam sie bawic "hormonami".Teraz ponownie wrócilam do tabletek i czekam juz 4 miesiace az moj biust choc troche drgnie.Jak myslicie, czy jest mozliwe zebym ponownie osiagnela taki rezultat jak wtedy, gdy pierwszy raz bralam tabletki.Dodam ze zrobilam 3 miesieczna przerwe i w tym czasie moj biust tak radykalnie sie zmniejszyl. Nie zalezaloby mi na tym tak bardzo gdyby nie to ze jestm strasznie plaska.. :-( Czy ktos mial podobna sytuacje? Pomozcie.. Wole tabletki niz stol operacyjny....

Gość koci koci łapci
może sie zwiększyć, ale raczej tylko przez okres przyjmowania tabletek.

Gość wetix
mi też znacznie sie powiększył, poczas antykoncepcji hormonalnej, po odsatwieniu powrócił do normy

Gość hiszpanka__
mnie sie w ogole nie powiekszyl

Gość Natasha*
mi się powiększył o dobry jeden rozmiar i nie powrócił już niestety już niestety do wcześniejszego rozmiaru chociaż minęły juz 3 lata. Miałam 75 D a teraz mam 75 E.

Gość miniaaa
mi tez sie powiekszył a po odstawieniu zmalal bardziej niz mialam przed braniem, i do tego schudlam 5 kg. teraz znowu zaczelam brac i pomalu widze sie powieksza :) skonczylam pierwsze oakowanie ...

Gość komu po
Dziewczyny dzieki za odpowiedzi :-) miniaaa ----> czyli jest jakas szansa ze moze znow sie powieksza...? Tylko ty bierzesz dopiero miesiac a ja juz czekam i czekam 4 miesiace. Jak myslicie urosna? Strasznie zaluje, ze je odstawilam bo mialam duze 75 B a teraz zostalo mi male 75 A i pelno rozstepow :-( Nie moge na nie patrzec.... Czy jest ktos komu ponownie urosly..? Jak dlugo mam czekac..? A moze zmienic tabletki na te ktore bralam wczesniej? Pomozcie....

mi bardzo urósl choc nawet tego nie chciałam, kiedy mialam przerwe w braniu tabletek ( pol roku) wrocil do swojego rozmiaru, teraz znow biore i urósl jeszce bardziej!!

Gość aboabo
a po jakich konkretnie tabletkach piersi wam urosły?

Gość komu po
ja bralam na poczatku harmonet i po nich mi urosly ponad rozmiar. Teraz biore yasmin i czekam na rezultaty :-)

Gość aboabo
a nie jest tak że po jednych rosną bardziej niż po innych? (sorry ale nie znam się na tym kompletnie)

Gość do natashy
twoj wzrost biustu nie byl spowodowany tabletkami - albo utylas albo mial taki po prostu byc...

Gość do komu po
biust rosnie po tabletkach ale od razu!! jesli bierzesz tabletki 4 miesiace i nic nie zauwazylas to zapomnij!!!!!!!! ewentualnie wroc do tych co mialas to moze moze... ja bralam cilest i mi sie troche zaokraglily... potem bralam inne i nic nie ruszyly - wrocilam do cilestu i sa zaokraglone... Ale chcialabym zeby byly wieksze wiec moze skorzystam z tych co ty bralas wtedy:) czemu zmienilas???????/

Gość ja 2 lata miałam większy
w 3 roku przyjmowania tabsów juz nie

Gość mojej kumpeli
lekarz ginekolog zapytal sie czy chcialaby miec wieksze piersi - bo jakies tam tabletki robia to bezpowrotnie. Chciala... Niestety powiekszyly jej sie tylko podczas brania tabletek - lekarz narobil dziewczynie niepotzrebnie nadziei - wiec troszke niekompetentny czlowiek:) W kazdym razie piersi rosna tylko w okresie brania tabletek - u niektorych mniej u niektorych bardziej,a czasem wogole... Ale po odstawieniu wszystko wraca do normy...

Gość aboabo
do mojej kumpeli - a nie pamiętasz po których jej to obiecał;)?

Gość komu po
Kurcze jestem zalamana... mowicie, ze nia mam na co czekac... Tamte tabletki ( harmonet) odstawilam bo po 2 latach brania zaczelam sie zle czuc.Potem jeszcze probowalam kilka innych ale tak na miesiac bo juz w pierwszym miesiacu zle sie czulam i w koncu zaczelam brac yasmin.Ogolnie bardzo mi sluza tylko ten cholerny biust nie chce ani drgnac... Poprzednie staniki sa na mnie za duze.. Zalamka...

Gość Gdzie jest prawdziwa Lalitta**
ja bralam jasmin i po nich mi urosly a potem zrobilam 4miesiaczna przewe i zmaly:( a teraz znowu zacezlam brac jasmin wlasnie skonczylam pierwsze opakowanie i mi urosly. Chcialbym zeby nie malaly po skonczeniu tabletek ale chyba nie ma tak dobrze

Gość halllooo
czy nikt wiecej nie ma doswiadczenia z rosnacym biustem po tabletkach..? :-)

Gość Angielika
komu po--> tez tak miałam, że po odstawienu i po powrocie nie chciał rosnąć biust. I wiesz dzieki namowie koleżanek znowu urósł do stanu pierwszego brania tabletek. Koleżanki radziły brać rano i wieczorem zimne prysznice na biust, ale zawsze kończyc te prysznice ciepłym aż do gorącego. Po 2 tygodniach biust stał sie nie tylko znów większy ale jędrniejszy i taki jakby bardziej czuły na dotyk. Szczególnie brodawki szybko reaguja...

Gość komu po
angelika----> ale to chyba niedobrze dla piersi oblewac je goraca woda... Ponoc od gorącej wody traca na jedrnosci.... A czy podczas wykonywania tych czynnosci nadal bralas tabletki? No i tak z drugiej strony to co maja prysznice do rozmiaru biustu? Moze w koncu zaczely rosnac pod wplywam tabletek a nie prysznicow...Jak dlugo bralas (drugi raz) tabletki az zauwazylas ze zaczely rosnac..?

Gość NIEDOUCZONE _____
Piersi nie rosna tylko PUCHNA !! Syntetyczne hormony zatrzymuja wode w organizmie i dlatego puchna piersi. Jak odstawicie, to wszystko wraca do normy, a jest nawet gorzej bo traca jedrnosc :-O

Gość rosna czy puchna...
co to za roznica. Faktem jest ze sie powiekszaja a po odstawieniu maleja. I to niedouczone wiedza!!! Chodzi tylko o to czy jesli ponownie zaczniemy brac tabletki to czy jest szansa ze ponownie urosna ( czy tam spuchna ).

Gość do moja opinia.
mi urósł. od roku nie biore a "baloniki" zostaly

Gość rosna czy puchna...
no to zazdroszcze.... :-)

Gość halo halo
dalej czekamy na inne ktore byly w podobniej sytuacji :-)

Gość abudibu
Ja byłam w zupełnie odwrotnej sytuacji. Mój biust zmalał o 2 rozmiary przez pol roku stosowania tabletek yasmin dodam że schudłam też 5 kg ale żeby aż 2 rozmiary??? :(

Gość Ja brałam
Ja brałam nie przerwanie tabletki anty trochę powyżej 5 lat. Ze względu na to, że zaczęłam się źle czuć musiałam je odstawić. Nie biorę już ok dwóch miesięcy i już zauważyłam że mój biust się znacznie zmniejszył. Wszystko by było ok jeśli wrócił by nawet do wielkości sprzed brania tabletek, ale zauważyłam że teraz wszystkie staniki są na mnie za duże, nawet te stare.. ;/ Jestem załamana bo to był mój atut, a do tabletek nawet już nie zamierzałam wracać. Z tego co czytam na różnych forach wynika że nic już się chyba nie unormuje prawda? ;/