Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smectaa

Salon kosmetyczny- zabiegi

Polecane posty

Gość Smectaa

Witam dziewczyny. Czy chodzicie do kosmetyczek na rozne zabiegi czy robicie to w domu? Glownie chodzi mi o oczyszczanie twarzy. Czy to naprawde cos daje? chodzi mi o doglebne oczyszczenie porow bo mam ztym problem. Nic nie pomaga nawet te dobre kosmetyki. Dlatego zastanawiam sie czy nie isc, ale obawiam sie ze taki zabieg moze bolec i potem skora nieprzyjemnie wyglada jak burak :( Jesli chodzicie na takie zabiegi albo macie domowa alternatywe odoglebnego oczyszczania twarzy piszcie. Czy to wogole sie oplaca chodzic do salonow kosm. czy to nabijanie ludzi w butelke. :)

Gość hiszpanka__
ja co 2 miesiace chodze na oczyszczanie do kosmetyczki, czasem na algi, ostatnio bylam na usuwanieu naczynek faktycznie po oczyszczaniu przez nastepne 12 godz wyglada sie nie ciekawie ale potem efekt jest zadawalajacy i to bardzo

Gość Smectaa
Hiszpanka- i jak po takim oczyszczajacym zabiegu trzeba traktowac cere? zadne kremy, toniki, pudry? Oczyszczasz algami twarz? Jesli chodzi o naczynka to ich niemam, natomiast tylko pare widac przy platkach noska. I nawet zielony korektor sobie ztym nieradzi.

Gość Manndarynka
ja chodze na zabiegi oczyszczajace, ale zeby one dzialaly tzreba je powtarzac co jakis czas. :)

od oczyszczania mechanicznego już się odchodzi, popytaj o inne zabiegi oczyszczające, np. peeling kawitacyjny.