Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarowniczka

szukam kochanka

Polecane posty

Gość czarowniczka
No i coz? Popatrzyłam ,,przemyslałam , dawaj namiary na tego Twojego To chybs im sie nalezy....:P

Gość czarowniczka
akcja- reakcja... kto ma jakiegos na zbyciu? moze byc uzywany bie robi mi to roznicy moze byc gadem jadowitym moze byc brzydki jak noc listopadowa

Gość no mój wlasnie zasnął
i jakos takos oststnio nieszczęsliwy jest smęci że go męczę może oddam Tobie na "tresurke" to doceni Mężczyzni nie doceniaja tego co maja dopiero jak stracą Ale cóż narazie wytrzymuję......nie wiem tylkp jak długo będę mieć do niego slabość

Gość czarowniczka
oddaj , kazdego przyjme chocby na tresurke sprawi mi to ogromna przyjemnosc:)

Gość czarowniczka
tak te skubance dopiero doceniaja jak traca dokładnie tak jest a daj go , niech doceni , bo ze mnie czarowniczka , to go pewnie szlag trafi przy mnie:)

Gość eee taam
- od razu kochanka ..... Czarownice podobno nie az takie kochliwe ... som :-) Daj sie poznac najpierw , z jak najlepszej strony to moze ....pogadamy ??

Cóż... Zainteresował mnie Twój topik, niestety nie spełniam wiekszości warunków. Szkoda a juz miałem nadzieję, ze bede się nadawał. Chcesz niewysokiego, a ja wysoki. Chcesz grubego, a ja szczupły i wysportowany. Chcesz by był z brzuszkiem, a ja nie mam. Chcesz by lubił piwo, a ja nie przepadam. Chcesz by był poetą - inzynierem, a ja jestem poprostu i tylko fajnym facetem. No i wiek, jeszcze trochę mi brakuje do dolnego limitu.

Gość no mój wlasnie zasnął
super autoreklama czar9wnico zmieniaj biegusiem typ:P a mój wsatał i teraz jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee