Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdzisia modnisia

prezent dla mamy

Polecane posty

czesc dziewczyny! chce mamie kupic taka wieksza trwalsza szkatułke do bizuterii gdzie jest w wawie takie sklep w ktorym mogłabym cos takiego nabyc??

Gość polecjacy
Ja kupilem mamie ale dla mamy takie kosmetyki tez jak najbardziej: Rok temu kupilem prezent dziewczynie byl to produkt do kapieli fimy sabon! byla zachwycona!! I bylo to naprawde widac:P Teraz jest jakas super promocja na allegro -dostawa gratis i male ceny !! polecam wpisujecie w alllegro - SABON http://pp.allegro.pl/search.php?string=sabon&category=0&country=1

Gość polecjacy
sorki ja kupilem dziewczyni ty kup mamie ja tez mam teraz taki zamiar:P

Gość sabon co to jest
? Nie kupuj produktów nieznanej firmy, bo srobisz krzywdę czyjejś skórze!

Gość polecjacy
To raczej sprawdzona marka! www.sabon.pl info

Gość do polecający
od razu widać że sprzedajesz te produkty bo upierdilwie reklamujesz je na różnych topikach a to forum do reklamowania nie jest przeznaczone

Gość gość
Oprócz kosmetyków,polecam także dobrą i elegancką,stylowa biżuterię,sama zamawiałam na stronie BestBizu.com

Gość lupolik53
A co polecisz sklep z prezentami personalizowanymi?

Gość aplia
Szukam prezentu dla mamy na gwiazdkę, dziewczyny proszę podsuńcie mi jakiś ekstra pomysł:) ogólnie mama ma wszystko, myślałam o jakiejś suszarce do włosów, bo ta która ma to już taki starszy model, ale nie wiem na co się zdecydować...

Gość gość
A jaki budżet posiadasz na ten cel? Bo może oryginalna torebka w fajnej i ciekawej kolorystyce akurat przypadnie Twoje mamie do gustu, zobacz tutaj www.Walizkarnia.eu

Gość dos1a
ja ostatnio dałam mamie taką lampkę z lamaksu https://www.ceneo.pl/46760056 plus książkę browna najnowszą bo uwielbia jego książki ogólnie kocha książki więc też będzie miała przy czym wygodnie czytać ^.^ <3

Gość gość
Powiem tak, zwykle kupuję mamie coś z kręgów jej zainteresowań; książka, przybory do haftu albo szydełkowania (uwielbia robótki ręczne) były też kosmetyki, fajne ciuszki, kwiaty, słodycze. Tym razem pomyślałam o czymś wyjątkowym, pomyślałam o biżuterii. Okazją były okrągłe urodziny mamy więc postanowiłam, że dostanie ode mnie naprawdę coś eleganckiego. Myślałam o kolczykach z kamieniem szlachetnym, a dokładnie z perłą, która jak wiadomo w subtelny sposób dodaje klasy kobiecie. To co widziałam w sklepach jubilerskich nie bardzo mnie zachwyciło dlatego zaczęłam przeglądać sklepy w sieci. Wiem, że przekaz internetowy nie przedstawi wiernie naturalnego piękna pereł, ale postanowiłam się rozejrzeć. Moją uwagę zwróciły kolczyki ze sklepu Gemlord.pl z białą słodkowodną perłą w niezwykłej oprawie z żółtego złota. Spodobały mi się naprawdę. Rzeczywiste piękno pereł poznałam dopiero po otrzymaniu przesyłki, ten unikatowy blask i nieskazitelna gładkość wprost mnie zahipnotyzowały. Mogę wam pokazać te kolczyki w tym linku https://gemlord.pl/pl/p/Biale-perly-lezki-10x12-mm/236 przepiękne, prawda? Tak wysokiej jakośc***ereł nie spotkałam w odwiedzanych przeze mnie sklepach. Mama na ich widok wprost zaniemówiła tak była szczęśliwa.