Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amuzka

Zdrówko pl.

Polecane posty

Gość amuzka

Cześć. Przestrzegam wszystkich przed sklepem internetowym www.zdrowko.pl :/ Nie przysylają zamówieonego towaru, nie ma z nimi kontaktu. Oszustwo!

Gość bokub
Potwierdzam, szkoda, że nie przeczytałem tej. info. przed zakupem - 7.01.07 zamówiłem towar za 150 zł i do tej pory - 24.01.07 - WIELKA CISZA, mimo majli, a telefon - stale słychać abonent czasowo niedostępny... OSZUŚCI!!!! Mam prośbę - piszcie, gdzie możecie, że oszukują, bo oni stale działają i reklamują się promocjami - ja tak dałem sięzłapać na PREVENTIC! Pozdrawiam

w marcu 2007 zostałem oszukany na kwotę 70zł przez sklep internetowy zdrowko.pl uważam , że sprawę trzeba nagłośnić, ponieważ sklep funkcjonuje, a nieświadomi klienci wpłacają pieniądze za towary, których nie otrzymają.

Gość bokub
W styczniu pisałem, że ten sklep oszukał mnie na 150 zł - i tak sądziłem przez ok. 1 m-c. aż tu nagle - bo oczywiście nie udało mi sie w żaden sposób nawiązać z nimi kontaktu - pojawił się kurier z zamówionym towarem. Nadal przestrzegam przed nimi - choć wycofuję się z określenia oszuści - tak jednak nie wolno traktowć klienta. Sadzę, że otrzymasz towar jak i ja - po strasznie długiej ciszy. Pozdrawiam

W związku z najnowszą informacją dotycząca zdrowko.pl wycofuję , że zostałem oszukany, jednakże nadal nie mam odpowiedzi ze strony sklepu, jak również ZAPŁACONEGO towaru. Mimo wszystko - bądźcie ostrożni

Gość KLUNI
Cześć. PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W zdrowko.pl, WIELKIE OSZUSTWO, BRAK KONTAKTU TEL. I E-MAIL. ZAMóWIłEM TOWAR NA POCZąTKU SIERPNIA I PRZELAłEM 60zł. DO TEJ PORY ZERO TOWARU I TOTALNY BRAK ODPOWIEDZI NA MAILE. LUDZIE TRZEBA TO ZGłOSIć ODPOWIEDNIM SłUżBOM, BO BęDą TAK BEZKARNIE OSZUKIWAć INNYCH UCZCIWYCH LUDZI. LUDZIE UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE RóBCIE PRZELEWóW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MOżE BY TAK POJECHAć TAM I ZROBIć Z NIMI PORZąDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZłODZIEJE

Gość KLUNI
Cześć. PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W zdrowko.pl, WIELKIE OSZUSTWO, BRAK KONTAKTU TEL. I E-MAIL. ZAMóWIłEM TOWAR NA POCZąTKU SIERPNIA I PRZELAłEM 60zł. DO TEJ PORY ZERO TOWARU I TOTALNY BRAK ODPOWIEDZI NA MAILE. LUDZIE TRZEBA TO ZGłOSIć ODPOWIEDNIM SłUżBOM, BO BęDą TAK BEZKARNIE OSZUKIWAć INNYCH UCZCIWYCH LUDZI. LUDZIE UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE RóBCIE PRZELEWóW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MOżE BY TAK POJECHAć TAM I ZROBIć Z NIMI PORZąDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZłODZIEJE

Gość dżejdżej
Totalni oszuści!!!!!!!!!!!!!!!SZKODA ZE NIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ O TYM FORUM WCZEŚCIEJ!!!! TRAGEDIA 02.10.07 DOKONAŁAM ZAMÓWIENIA W TYM SKLEPIE BO OFERTY KUSZĄCE,PROMOCJI ITD. dO TEJ PORY NIC ANI ŚLADU,NAJLEPSZE JEST TO ZE PIENIĄDZE PRZELANE I ONI SĄ ZADOWOLENI!!!!! OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DLACZEGO TA STRONA WOGÓLE ISTNIEJE,A FIRMA I WŁAŚCICIEL CZUJĄ SIĘ BEZKARNI,OSZUKUJĄ WIELE LUDZI, JESZCZE NIGDY SIĘ TAK NIE PRZEJECHAŁAM NA SKLEPIE INTERNETOWYM I JEST NAUCZKA NA TO BY ZAMAWIAĆ W ZANANYCH PORTALACH TJ. ALLEGRO CZY INNYCH TEGO TYPU, ALE SKĄD TU WIEDZIEĆ???!!!! NAJLEPSZE JEST TO ŻE TELEFON GŁUCHY I NIEAKTUALNY, NA EMAILE NIKT NIE ODPISUJE A WOGÓLE ZASTANAWIAM SIĘ CZY TA FIRMA ISTNIEJE BO LIST Z REKLAMACJĄ KTÓRY WYSŁAŁAM TO NIE ODEBRALI I PRZYSZEDŁ ZWROT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST OSZUSTWO W BIAŁY DZIŃ I LEGALNIE W INTERNECIE, JAK TAK MOZE BYĆ ,TA STRONA MUSI ZOSTAĆ USUNIĘTA Z DOSTĘPNYCH WITRYN A SPRAWĘ W KOŃCU TRZEBA SKIEROWAĆ DO SĄDU, NIECH WIEDZĄ ,ŻE NIE SĄ BEZKARNI, OSZUŚĆI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!