takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 14, 2006 POMOZCIE MI BLAGAMMMM mam maly problem jutro mam okres a musze byc w szkole boje sie strasznie bo zawsze mam obfite okresy zawsze wymiotuje jednym slowem mecze sie cale pol dnia boli jak choleraa...a jutro musze pozdawac pare przedmiotow mam lekcje do pozna ja nie wiemBoze jak ja to porzetrwam jest jakas metoda zeby to zlagodzic:( a i nei kazcie zarzuywac tabletek bo nci nei pomagaja jeszcze je zwracam wiec sami widzicie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ty durna jakas jestes Napisano Grudzień 14, 2006 idz sobie łeb utnij,bedzie po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martuśka... Napisano Grudzień 14, 2006 Ludzie podchodźcie do tematu ze zrozumieniem!!! Moim zdaniem powinnaś iść do ginekologa on Ci daradzi i przepisze coś odpowiedniego bo strasznie się męczysz! Tylko co do jutrzejszego dnia to troche za późno... Nie wiem jak Ci pomóc nigdy nie miałam takich problemów. Postaraj sie nie denerwować bo to nasili objawy! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 14, 2006 kobieto marnaa jakbys byla na moim miejscccuuuu to bys chyba sie w przepasc rzucila tak jak ja o tym zcasem mysle jak czekam na okres to mi sie chce plakaccc MAm to rodzinne kazdza kolezanka mowi ze wtedy nic nei czuje tylko klocia albo lekkie bole a ja leze w lozku ryc zeeeee bo tak boli i kluje ze wstac niemoge i tylko czekam na to zevby mi sie c hcialo wymiotowac bo wtedy nie czuje bolu!!!!!! pierwszy dzien jest najgorszyt a mam potoki krwi...wiec blagam Cie nie pisz takkkk bo sama jestes durnaaa postaw sie w mojej sytuacjii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fortuna ta Napisano Grudzień 14, 2006 współczuje ,ja miałam kumpele w podstawówce,kiedys dostała takich boleści w takcie okresu że matka musiała pogotowie zwywać :-0... również uważam że powinnas powiedziec o tym lekarzowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 14, 2006 ja takie bolesc i mam co miesiac ze leze rycze i nei wiem co robic zeby nie bolałooo nawet sama wywoluje wymiotyy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 14, 2006 raz ze lekarzowi, a na jutro proponuje herbatke mietowa. mi pomaga. tez mam bolesne miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach