Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa wawa

wpadka podczas przyjmowania tabletek anty. czy ktoras miala?

Polecane posty

Gość ciekawa wawa

j/w pozdrawian

Gość dziwne pytanie
moja mama tak miała...miałam byc jedynaczką a mam siostre..ale to było 10 lat temu:)

to nie wpadka to po prostu niesystematyczność, nieregularność lub brak dokładnej wiedzy na temat tabletek anty sprawiają, że jakiś procent zachodzi w ciąże :P jedynie 0,001 % kobiet może zajść nie z własnej winy jesli posiada niezwykle rzadką przemianę materii reszta to wynik głupoty 🖐️

Gość ciekawa wawa
ja wlasnie zaczelam brac tabsy ale nie wiem czy moge im zaufac do konca.

Gość dziwne pytanie
teoria ale bredzisz mam znajomą co właśnie zaszła na tabsach...nic nie pomineła...nawet nie miała zadnych biegunek czy wymiotów...gin powiedział jej ze jest tym 0,01% i ze moze sie sądzić sie z firmą farmacutyczną:D oczywiście mówił to z uśmiechem...

moze zapomniala, ze zapomniala. najlepiej zawalic na tabletki niz samemu sie przyznac, ze kiedys tam sie zaponialo, spoznilo itd.

helo lady... na naszym forum ...hehe mamy znajomą co ma synka z powodu tabletek... z tego co czytam jest bardzo szcęśliwa.. i zarzeka sie, ze nie omineła zadnej i nie spóźniła sie...ja jej wierze

i po jakiego grzyba ja to przeczytałem... :( teraz się bede stresował i kto wie czy dodatkowo nie załoze gumki... fuck...

Gość ja tam mam sposób na
super pewną antykoncepcję pigułki+spirala+gumki+globulki+kalendarzyk i jazda!!!! dopiero można się cieszyć seksem :P a tak serio - ja też się boję zaufać tabletkom bo to nie jest tak że wpadki są wyłącznie winą błędów dane WHO mówią że nawet przy super-dokładnym stosowaniu nie ma 100% pewności

Gość ja tam mam sposób na
tak więc myślę że strachu będę używać gumek kończenie np. na brzuszku chyba odpada bo mi się chłopina zamęczy z nerwów w wibratorku można wymienić baterie a co w chłopie ? :P

Gość medycznaaaa
jest mozliwa wpadka, zapraszam na studia medyczne i dowiecie sie wsyztskiego :) wiec panowie nie tyrajci ekobietm ktore zaszky na pigulkach, bo wtedy pokazujecie jak malo wiecie.